Pleasant Mawnin Met,
OBSERVIN NEVER HATIN .. for all who aguh run in bout hate
yuh think tashine and kerry a fck d same man (not likely) but a wa dis
what me get fi understan is as soon as dem fly from jamaica to NY dem full up dem batty a cement
tek on the NY party scene an strt fck somebody hustla man or baby fadda from LA weh bring dem go a mastros and phillipe chow N
mgm las vegas, gun range … just goes to show a one bag a follower dem be weh no use to shit .. and tek ntn but good ole fck and get past on to the next … then dem come pon ig bout “im so BLESSED”
what unu blessed wit COCKY???? dwlll ketch d come up in the pics dem reach ya now ..
sheriffa upscale i see u too lmfao the plan is to get to LA to be somebodys cum collector? u nuh just give birth like yesterday??
doh worry Javanna u soon reach to because u IDENTITY CONFUSED pon instagram .. no but all seriousness is it dat dem feel accomplished when dem fly go LA?
wait …
ah d same person this? or two different people?
:nerd
Kerry is the biggest bitch I know, she always talk about Anika like she’s any better, she sells pussy on ig I know a man pay to piss on her
Kerry is the biggest bitch I know she always talk about Anika like she’s better she’s the biggest whore out there I know someone who payed her to piss on her
V
She sucking dicks for free