Nigga you are the biggest demon. Did you forget how you publicly humiliated that young girl? I wouldn’t pray one ounce of prayer for you now that God had to break your bitch ass down like a fraction
Tony Matterhorn learn how fi curve u mouth GOD na sleep. A stress foota not strokes a stress a kill him. A so it spell..ishawna a deh inna him mind.. Him mussi a beg and she nah look at him
Met, I’m not trying to be liked or loved that’s why I speak my mind. I believe in fairness and not hype ill treatment toward people who are obviously in need, so this is why I’m giving him his own shit to eat
u r a piece of dog shit making fun of a child like that.bet ur child is black and ugly.u prob.fat black bitter and ugly stupid zoo mokney. #blackandbitter.com.dovey magnun u are a fat piece of trash.ace said he fuc and duck u because ur pussy stink and ur good for nothing.all u do is walk and beg and start trouble but u gonna get ur ass beat AGAIN bitch so keep talking shit.all u do is walk and talk shit bad about peiople and badmind people but u aint shit bitch. keep talking shit fat dogshit. u will get the rest of ur 3 raggedy teeth knocked out.u and all ur friends r losers.fat and stink and jealous ha ha lol.#ujealousorna.dwl
So Sexiness, why every oda word yuh talk bout “black” and “ugly”. Why u keep associating black with ugly? U have slave mentality. Dats y unnu bleach and ugly nuh bloodclawt ole illiterate dunce
Dat boi footer anything wi reach him; mi go Ja in the summer and go a him wednesday night rave omg I had to leave he’s a certified moron every other word him a tell ppl fi go S#*k dem madda, I left after n hr cause mi go fi listen music but all the boi did a do a cuss…. The demon him a fight is himself he’s his worst enemy… He needs to knw that no one badmind him cause thats all he talks about the bimma nuh hot fi ppl a badmind him they use them as uber….him worse than Kanye….a muss him blood pressure him raise a cuss out the ppl dem on insta, met sight, facebook and ishawna not so legendary good up body a beat him bad….
Met, I think you are correct. Yes, his mouth fi lean @ anonymous . The girl could have killed herself out of shame. He should remain in that chair forever and that girl should become his doctor or nurse
Him too hype and foolish at the same time swear him smart but I do believe its more than the girl..Foota loves to run his mouth from here to there and he knows the people he is talking about into deep things…….das y dis reach him
liquor + no sleep + the mud ( chinese brush) to keep ur penis up to sex the loose girl dem + the woman stress = OBEAH ……….. start walk the hill my youth get the blood flowing . a you OBEAH urself. asha
met u really think it nice to make fun of people sickness. thats why nothing u do will prosper.u r pure evil.god soon strike u down old crosses.go clean up ur dirty heart bitch.bye lol
When GOD a beat you, Stop with the Obeah bull. The ROD of correction over you back, You lucky say you can come type on social media bout stroke. BEAT DEM GOD BEAT DEMMMMMMMM.
I don’t think it has anything to do with the girl situation…MOUTH de pon Foota long time! Memba seh him get nex gurl breed and him did ah hype loudly wid the new baby mama. Obeah??????? Ishawna ppl cum atlk up cause unnuh “know’ what time it is.
Sexiness why u over here if u ignorant fi everybody so? it looks like u a look a hype nobody nuh see u and u still a repeat the filth way a come out a our mouth go chuck chu yuh freaky mada and go search fi yuh bleaching cream and self esteem up deh bitch. #fromablackwoman
Foota yuh memba how you did do up di little girl well seet deh now pay back is a bitch…reaction tek you & you a talk bout dem obeah you not a baxide obeah this is karma & its only di beginning so you can gwaan chat off you mouth bout obeah
his mouth is not lean or twisted a real stroke victim is not that coherent to get a picture taken and post on social media believe me if anything he probably had a mild stroke.
Foota you need to drink less and check you dacta regula. Once a year oonu dancehall goons need to do a medical caz liquor and oonu organs and blood pressure nuh gree
Bwoy sickness a nuh 1 nice thing eh nuh suh mi wish him a speedy recovery, but a whappen to dah OBJECT deh name sexiness?????? Yuh hot fi Metty eeeh??? Since it bun yuh so much y yuh badda stay over yah a rise up yuh pressure y yuh nuh just guh over fotta fb page guh offer some moral support. A nuh Metty gi him stroke eh nuh!!! A true him get stroke & yuh nah get yuh regular stroke offa him buddy mek yuh a look smaddy fi tek set pan & unleash yuh demons pan??? Yuh see d woman a mek fun a nobody sickness???? a fi yuh heart evil & dutty cauz a u a call dung God fi strike d lady fi nothing a tall & a chat bout it soon reach har, becareful wah yuh wish fah yuh hear cauz if yuh nuh mine sharp a u might get strike & stroke under ur baxide. Damn out order. yuh renk like bar room piss house, cuh yuh to.
Foota why dem cudden carry yuh go ova medical associate cause that look like dung a public. Dat would mean fi say u get the strokes from last week cause dem take long fi gi yuh wheelchair dung deh
Dat ah nuh obeah Foota :hoax2 Di medical doctor seh ah stroke, suh a stroke it is. Hope yuh recovery speedy. Not ah fan of yours, jus ah fan of humanity. Use yuh downtime fi reflect pon yuh behavior doe, cah yuh did ah gwaan tuh much….:travel
Its call stress u think it easy when ur girl weh u think will never leave, leaves it not i can tell u. tek u time and move on .#recovery
Maybe a the diabetes foota. Everything happen them cry obeah.
Nigga you are the biggest demon. Did you forget how you publicly humiliated that young girl? I wouldn’t pray one ounce of prayer for you now that God had to break your bitch ass down like a fraction
Manu :nohope
Tony Matterhorn learn how fi curve u mouth GOD na sleep. A stress foota not strokes a stress a kill him. A so it spell..ishawna a deh inna him mind.. Him mussi a beg and she nah look at him
Met, I’m not trying to be liked or loved that’s why I speak my mind. I believe in fairness and not hype ill treatment toward people who are obviously in need, so this is why I’m giving him his own shit to eat
Dat karma must have taken the express bus Manu
Yes man reaction tek him i think is the girl’s incident caused it man. Now hez being humiliated looking like a disabled child…yuh mout shuda lean
Look good man the mouth look little lean but true it shine wid Vaseline it noh so visible
u r a piece of dog shit making fun of a child like that.bet ur child is black and ugly.u prob.fat black bitter and ugly stupid zoo mokney. #blackandbitter.com.dovey magnun u are a fat piece of trash.ace said he fuc and duck u because ur pussy stink and ur good for nothing.all u do is walk and beg and start trouble but u gonna get ur ass beat AGAIN bitch so keep talking shit.all u do is walk and talk shit bad about peiople and badmind people but u aint shit bitch. keep talking shit fat dogshit. u will get the rest of ur 3 raggedy teeth knocked out.u and all ur friends r losers.fat and stink and jealous ha ha lol.#ujealousorna.dwl
Are you the one who bruk bokkle inna ar face last week?
ur mother is retarded and disabled dwl u black retarded jungle monkey
So Sexiness, why every oda word yuh talk bout “black” and “ugly”. Why u keep associating black with ugly? U have slave mentality. Dats y unnu bleach and ugly nuh bloodclawt ole illiterate dunce
True she cant even stick to the topic. What the f**k DOVEY have to do with this…
Thanks Ms. R. I couldn’t have word it any better. low self esteem sufferers
mad people get weh pon JMG to rawtid. Are you under the right post dear?
:hammer
Dat boi footer anything wi reach him; mi go Ja in the summer and go a him wednesday night rave omg I had to leave he’s a certified moron every other word him a tell ppl fi go S#*k dem madda, I left after n hr cause mi go fi listen music but all the boi did a do a cuss…. The demon him a fight is himself he’s his worst enemy… He needs to knw that no one badmind him cause thats all he talks about the bimma nuh hot fi ppl a badmind him they use them as uber….him worse than Kanye….a muss him blood pressure him raise a cuss out the ppl dem on insta, met sight, facebook and ishawna not so legendary good up body a beat him bad….
Smh…. :hoax2 Foota, you ever look dirty; all when you bathe….
:tkp
#HUSH#
#LOSE THE LAST NAME – HYPE#
#BECAUSE YOU NEVER CALL IT UPON YOURSELF, I WILL GIVE A WORD FI YOU#
#A WEH YOU DEH…DUNG A PUBLIC?#
he dark skin thats y he look dirty dwl :berduka he dark skin thats y he look dirty dwl
Met, I think you are correct. Yes, his mouth fi lean @ anonymous . The girl could have killed herself out of shame. He should remain in that chair forever and that girl should become his doctor or nurse
Him too hype and foolish at the same time swear him smart but I do believe its more than the girl..Foota loves to run his mouth from here to there and he knows the people he is talking about into deep things…….das y dis reach him
it soon reach u too met. u too badmind.
Mad people let loose pon pink wall. Me caan badda wid di mental patients tideh. Today is my day off from mad people.
Germs aka sexiness, tek yuh dutty self offa Pink Wall :batabig
Wow! I hope he heals up, stroke is no joke.
You see how you did tell the shopkeeper to bring you grocery for that little girl…well you need fe go tek care of you health not a rass a obeah..
liquor + no sleep + the mud ( chinese brush) to keep ur penis up to sex the loose girl dem + the woman stress = OBEAH ……….. start walk the hill my youth get the blood flowing . a you OBEAH urself. asha
TALK DI TINGS DEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :tkp
met u really think it nice to make fun of people sickness. thats why nothing u do will prosper.u r pure evil.god soon strike u down old crosses.go clean up ur dirty heart bitch.bye lol
go bruck u neck under dat very wheelchair wheel
mi seh once unu get met bringle eno dwllllll jesas crise under d wheel chair wheel .. deadddddddd :hammer
When GOD a beat you, Stop with the Obeah bull. The ROD of correction over you back, You lucky say you can come type on social media bout stroke. BEAT DEM GOD BEAT DEMMMMMMMM.
I don’t think it has anything to do with the girl situation…MOUTH de pon Foota long time! Memba seh him get nex gurl breed and him did ah hype loudly wid the new baby mama. Obeah??????? Ishawna ppl cum atlk up cause unnuh “know’ what time it is.
DWL met mouth too slick unda the same wheelchair
dem too lie and disgusting bout me a laugh afa sickness
Sexiness why u over here if u ignorant fi everybody so? it looks like u a look a hype nobody nuh see u and u still a repeat the filth way a come out a our mouth go chuck chu yuh freaky mada and go search fi yuh bleaching cream and self esteem up deh bitch. #fromablackwoman
Damn karma is a bitch she move quick!!!! dwll
Met my friend is trying to send a met to you but it’s not going tru..
how she trying to send it?
Not my favourite person, but stroke is no joke. Hope he recovers.
Foota yuh memba how you did do up di little girl well seet deh now pay back is a bitch…reaction tek you & you a talk bout dem obeah you not a baxide obeah this is karma & its only di beginning so you can gwaan chat off you mouth bout obeah
his mouth is not lean or twisted a real stroke victim is not that coherent to get a picture taken and post on social media believe me if anything he probably had a mild stroke.
Foota you need to drink less and check you dacta regula. Once a year oonu dancehall goons need to do a medical caz liquor and oonu organs and blood pressure nuh gree
Bwoy sickness a nuh 1 nice thing eh nuh suh mi wish him a speedy recovery, but a whappen to dah OBJECT deh name sexiness?????? Yuh hot fi Metty eeeh??? Since it bun yuh so much y yuh badda stay over yah a rise up yuh pressure y yuh nuh just guh over fotta fb page guh offer some moral support. A nuh Metty gi him stroke eh nuh!!! A true him get stroke & yuh nah get yuh regular stroke offa him buddy mek yuh a look smaddy fi tek set pan & unleash yuh demons pan??? Yuh see d woman a mek fun a nobody sickness???? a fi yuh heart evil & dutty cauz a u a call dung God fi strike d lady fi nothing a tall & a chat bout it soon reach har, becareful wah yuh wish fah yuh hear cauz if yuh nuh mine sharp a u might get strike & stroke under ur baxide. Damn out order. yuh renk like bar room piss house, cuh yuh to.
SEXINESS, A WHA DOVEY DO YU MEK YU A DONE HAR SO?
Foota why dem cudden carry yuh go ova medical associate cause that look like dung a public. Dat would mean fi say u get the strokes from last week cause dem take long fi gi yuh wheelchair dung deh
:hammer
Met yuh know she yuh pink wallers dem nuh have no behavior
not a bit
Dat ah nuh obeah Foota :hoax2 Di medical doctor seh ah stroke, suh a stroke it is. Hope yuh recovery speedy. Not ah fan of yours, jus ah fan of humanity. Use yuh downtime fi reflect pon yuh behavior doe, cah yuh did ah gwaan tuh much….:travel
Nuff man a get f**kup because a di enhancement drugs deh