FOOTA SEH HIM VEHICLE UP

12 thoughts on “FOOTA SEH HIM VEHICLE UP

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak mi seh Dem ahhh dead dah mix up boy yah enuh dwbpbrcl no man!

2. Chat too much bout Clutcha (Krutcha) get clothes fi u. Mine u haffi tell di ABC ppl dem who r ur teefin clothes supplier since u r a consumer of Gran Theft stuff.

3. Them should a arrest him rass for receiving stolen goods. Him no know that buying theifing clothes is a crime bout big up mi clutcher. rass idiot.

1. Stop dreaming. Me man friend see dat pussy chump wata like when riva ova flow, de pussc nah no grip fi grip cause it slippery. A de obeah she,batty wash dread and har mumma throw pon de man fi kill him, but him did done guard, so stroke is all dem could a achieve :nerd

4. Hi Ms Met is it safe to say you were wrong and Brent got deported. Up to last night his name was on ICE. And someone came on here and said every 21 a flight leave for T&T and 27th for Ja. And if there is no location means the person got dipped within the last 24 hours??????????????

5. You know thats why ishwana behave so, any body that is in a relationship wit this here bwoy a only thing can happen, you gwine come out MAD…….