FOOTA YUH SHUDDEN EVEN SEH NOTHING

FOOTA NEVA REALLY MEAN BAD WHEN HIM SEH MASICKA FI PROMOTE THE SONG BUT DI PEOPLE DEM RUN IN SAME WAY…….FOOTA YUH OWNA MOUTH NEED A LOCK PAN IT CAUSE YUH SHUDDEN SEH NOTHING CAUSE YUH CALL DI MAN NAME WHA DAY TUH

3 thoughts on “FOOTA YUH SHUDDEN EVEN SEH NOTHING

1. Foota need a permanent muzzle pon him mouth. I never see a Miss Lassy like this inna all my life. Foota chat suh till him nah mek no sense. Him need a life!!!

2. Stop carry pussy feelings Footah. Like Elsa from frozen let it gooooo! Ffs
    Stop watch out her ting and low her to live her life. Can see seh you sour. Treat her like shit cock up inna house wid dem big crusty foot deh snoring when gyal want excitement lol (Her words not mine) Gwan hold a seat old man. You chat too much. Anybody breath close to her you have sumn fi say bout it.
    I am not Ishawna biggest fan but you should of try keep her when you had your time. Always the way….When dem gone and happy and can finally breath a guy will all of a sudden realise what him a miss. Bitch yuh!