BIG UP TO DI DJ WHEY DEM ALWAYS A SEH DEH WID DI TRANSVESTITE WHEY HIM CARRY GUH PEGASUS PAN A REGULAR WHEY LOVE SEX OUT DI GIRL DEM BATTAM. BIG UP TO DI GIRL DEM WHEY DOE HAVE NO SHAME WHEY A COMPLAIN SEH ALL HIM WANT A BATTAM AND STILL A GIVE IT TO HIM! BIG UP HIM MANY CHILDREN CAUSE HIM SPERM KNOW HOW FI SWIM FROM ONE CANAL TO DI NEXT SO WE CERTAIN DEM STRONG UP…GUH CHOO MR ARTISTE BUT JUS KNOW SEH A NUH BATTAM BRING YUH AND ALDOE YUH LOVE IT..A BETTER YUH DID ASK FI PUSH YUH TING UP DEM NOSE CAUSE DEM SEH IT GO IN SOFT TO DEM BATTAM..YUH BUS A NUT AND IT STILL SOFT YET YUH BREEDING PEOPLE MR NO HEEEEEEEEEEEEENERGY
Is this Elephant man
Mr Trunk and tusks really a push that big no sweet koki ina ppl bottom. Ladies Why complain if you let him. I don’t know but something about his shapely body turns me off.
Anytime you see man love FCKK soo much dem always end up wid erectile disfunction. That is the reward for being a gallist. On another note My Gaydar sense Elephantitis or Cockaron dem sickness no pretty pon mi bodyyy ah cah tech it..woieeeee :ngakak :ngakak :ngakak .That is why me scared ah di man dem wid female tendacy like tracing, colorfull outfits, Zara clothes and videolight/pic groupies and lapping too much a dem frocktail.
is it maggie boy
So ele a sleep wid tranny???????????
ELEPHANT MANNNNNNN!!!!!! SEET YAH NOW!!!
AH YAH NOICE TIDEH :thumbup
yuh know a the bath and body works plus victoria secret including tight ass clothes have Brain hood there in de streets dead as cn be
I know a girl wey sex ele
And she sey him love sex inna battam fi tru. Him all did beat her around a one studio near half way tree in front the all we, think the studio deh near stone love hq and a gogo club. Dont really memba.
No sah Mr.Dutty Wine come here sir
I have a big woman friend that says is loooong time Ele love transvestites and heshes. From dem time deh ova so Ele. Yuh remember???
Animal man elephant man is a circus u bill pon the hill u love batty too much
Sound like Matterhorn to me
Looong time him luv battam n trannies, when it did first buss out bout him n d tranny whey give him head regular from New Kingston whe end up dead and him swear blind sey him neva kno sey a man. Lying f**king Fag
Ele…
Mi know one of Matty BM and one right out chick and dem neva call him name pan anal…
kmt ele a freak long time. him need fi feed him hungry dog dem and di man dem weh did a work pan him house and caretake it, cuz him mean n love wen pple wuk fi free. pple still chat bout him, him colo head outdated. plus him did fuk bramma gyal 1 time, all she a freak. kmft ele u wah sink in a deep underground.