FROM MI BAWN! YUH MUS REACH FARRIN YUTE

10 thoughts on “FROM MI BAWN! YUH MUS REACH FARRIN YUTE

1. Woieee inna di mawnin ya. Two Bleeachas dem. Mi go faas pon dem FB Page. Bwoy well waan run lef him pink board house wid bed widdout headboad n bleechin prods prominently displayed fi go England. Bout him proud a him whiteness. Crawny, mawga, weed head bwoy, always a drink as day light. Ms Fredrricka is u lil hospital wuk bwoy waan come lib offa a England, cuz him sure naa come dey come werk wid him bag a tattoo n pants under him scrawny ass.
    Sad whe woman lef fareign come ya come pick up.
    Mek mi leff dem alone yaa….the F**k is enuf fi kip dere reelationship going

2. a how him look so…like miss aida a visit him someone soon run out with him file him look like dem malnutrition mongrel most maga man carry nice piece but…. the farrin woman cratches nicer all the time, a who paint the house pink, pink house a whore house lololol most strip clubs logo are pink, met me cant manage, if it nice her she is going to pay for it, some a dem fi f**k and leave dem a ja, if dem naw come wuk a courthouse u a go end up ask anyone if a lie mi deh tell

3. Mi seh man may short in quantity but women should neva gwan like dem short in qualities. Is wah dis she waan pick up and put near har pickney dem? I would be so embarrassed,whisper dis in mi ears not on social media.

4. tis bwoy look sick , like miss aida a visit him, bout him got gun police fi go lock up him up, whim no security wa him a do with glock

5. Talk about a good pussy. This girl has it. :tkp :tkp :tkp I’m not riding away for anything I just wanted to use that emoji I absolutely love when the pinkwallers use it.