Dancehall Celebrities New York January 23, 2017 by Met YUH WIFE DUS COME DOWN AND UNO MARRIED JUS DIS MONTH YAH……AND DIS IS ANOTHER UPFRONT FARRINA YUH A POSE WID?? YOUR HANDS LOOK SO CLEAN :alay NOT!
is that yarn twist up inna him hair? Mi like ugly men, but them haffi clean. He look like him bathe inna piss wata and ;\lotion wid dung. yuck!!!! Reply
When you mean wife. He lives with a Rasta girl in Brooklyn. They not married, she has no papers to give him. Reply
Gary u cant come farrin and dont get a 9-5 u will end up right back a jamaica and pimping ooman nah go pay taxes here Reply
Lawd god him sick stomach..like how woman really lay down wid like dis nuh mek nuh sense yow
:najis
My girl “RUNNNNNNNNNNNN”
Him bi
A bussiness marriage him dou
Mi feel sick after mi see him! How nobody can touch dat!
is that yarn twist up inna him hair? Mi like ugly men, but them haffi clean. He look like him bathe inna piss wata and ;\lotion wid dung. yuck!!!!
his finger nails demmmmmm. Yuck.
When you mean wife. He lives with a Rasta girl in Brooklyn. They not married, she has no papers to give him.
You didn’t see the wedding pics weh day? Him married one hairdresser from bk I believe
Him ugly u fck dwrcl ! The girl in the pic have no sense nor taste.
Gary u cant come farrin and dont get a 9-5 u will end up right back a jamaica and pimping ooman nah go pay taxes here
Sumbody Fi everybody Dem seh but no man…… Nuh pawt a dis Nuh look nawmal.