Dem ugly doe… A wah kinda song dat Gaza slim sing so mi supposed to sing say mi man a f**k a next gal but a f**k she a get an him luv me…. NO! A wah kinda a love dat cause if mi even fine out say mi man a f**k next gal my youth is betta yuh gwan so mi have room fi sex man tuh… ediaat song dat.
And by the way, Monkey say dont mix them up. They on the phone right now talking to their Lawyer. They say dont use their name,use a different specie because neither gorilla,chimp etc behave like that. Try the insect them. See if they accepting new patient.
when I see the one drop and a walla Inna di money like a struggle mermaid, I said, that’s rich!
wait…I wasn’t ready wha kind a mermaid ?? :ngakak
Dem ugly doe… A wah kinda song dat Gaza slim sing so mi supposed to sing say mi man a f**k a next gal but a f**k she a get an him luv me…. NO! A wah kinda a love dat cause if mi even fine out say mi man a f**k next gal my youth is betta yuh gwan so mi have room fi sex man tuh… ediaat song dat.
If that’s rich please do not upload the poor video.
This video reminds me that we’re living in a world of contradictions. A wah rush de whole a dem like a pitbull yu see! Damn set a losers dem!
And by the way, Monkey say dont mix them up. They on the phone right now talking to their Lawyer. They say dont use their name,use a different specie because neither gorilla,chimp etc behave like that. Try the insect them. See if they accepting new patient.
Y dem foot dem maga like dat? Never see..look like dem mek a China. Well good support system kudos to them.
Dem rich suh why dem bungle up inna one room ah use di one tube a lipstick? Dem ah nuh monkey dat too close to human being try jancrow ar crocodile!
Lol at least get your foundation shade right. Yikes