GOD BLESS YUH WID DI COLOR , WHO GIVE YUH DI NOSE?

0 thoughts on “GOD BLESS YUH WID DI COLOR , WHO GIVE YUH DI NOSE?

1. Child pleassssse!!!!!!!!
    Tell the truth an shame the devil!!!!

born brown which part mus har hand middle she ah talk
    You been bleaching boo boo

2. :bingung :cd BAD MORNING MET IF YOU EVA SI HOW MI TEAR OPIN MI YIYE DEM JEEZ WEEZ IS THAT A GREMLIN BETTER YET IS THAT A BULL FROG IN RED LIPSTICK? OR A COW CUZ DI NOSE A SEH SHI REDY TO BUCK DUNG SMADDY

3. I thought it was a really really fair skinned girl kmt and dat deh colour looks like the colour weh nuff a di stubborn bleached skin gyal dem hav smaddy can really ask weh shi mix wid? Dat smaddy mussy a look fren to raass kmt

4. I like her but she b lying bout shi nu bleach,dis gal a bleacher not given tone bleach. Who dis bitch a try trick check out har fb.

5. Ketch di yeye brow too nuh man, i don’t like to tek shots at people’s nose, tru God made mine sooo perfect, but chile u have so much imperfection to a talk about color, all residing hair line. Lol

1. Why you haffi draw mi attention to di yeyebrow now. Di brow start from di miggle a di nose bridge..I kaint..helppppppppppppppppppppp

6. Gm…

me nuh see where she seh nothing wrong so me na go judge .. she said weave and makeup at least aneka was honest .. give r a bly

7. If I laugh! at least she’s honest bout the Nuh too cute part. Mi notice she and shamiele are friends again and it don’t look like she and Chromedoll are friends

1. yes me realize to she and di one shamiele talk back but it seems nino have r undermannaz so its not like before .. poor aneka u friend dem a drop like fly ..a wonder why

8. She did just start wid di heavy make up ting n never perfect on it yet, dat me can si wid plus me nah too bash har pon di nose cause we inherit tings from we parent genes n that’s all God’s work but Aneka stop tell lie cause is bleach u bleach!!!! Kmrct

9. Met I hear seh she deh wid the people dem babyfather an a him a fit all her bills and she even go tattoo settings wid him name pon her side…yep…an the man live a yard wid him babymother/wife…somebody need fi run her file cause I wah know if something really go so fi true…

10. them girl yah just seasonal and so is there friendship its all just a hype they all despise each other secretly….