GQ ONE MORE TIME, TEK IT TO DOUGIE NOT CORRIE

Korrie drop a pic wearing a very expensive coat and Red eye Fashion frighten GQ quickly put up the coat posting a shade with the pic saying (Please Look at the details) for the authentic one dwl. If him naw throw word pon Dougie fi di fake it’s Korrie. GQ dyingggggg to be the hottest battimon in the Dancehall/Jamaican scene. So him couldn’t let Korrie get away with that one pon him.

9 thoughts on “GQ ONE MORE TIME, TEK IT TO DOUGIE NOT CORRIE

1. HIM CANT TEK NOTHING TO UNCLE DOUGIE , DOUG AGO DUN DUTTY GQ , MEMBA HIM LOVE DOUG , DOUG COME DUN THIS OLD HEAD MAN WEH TEK SET PON PEOPLE,NASTY GQ MEMBA U AND ROBBAS SAY WE FEED THE POOOR ,WELL NOW HOW U FEEDING????? BATY BWOY WEH NUH MAN NUH WANT , NOT EVEN A INLAND GREN CARD U CANT GET ALL THE F**K U A F**K , MAN LEF ,WOMAN , BATTY LEF GQ ,U NOT A GOOD BATTY BWOY , DONT PUT NICE NICE CLEAN DOUG WITH THIS TRASH

2. Korrie your Jacket is FAKE!! Just give it up bro. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

I rest my case. :travel :travel :travel