GQ YUH MAN CALL YUH OUT

GQ Ex man Craig was on snapshot yesterday putting up pictures of all the people him sleep wid and GQ picture was up and the bwoy say him run up and dung inna GQ. The whole Batty world that follow Craig on snap see him call names and put up the picture and GQ big on the list. GQ how much people you alone sleep wid so? No sah. Unno just a walk and a firing shot all over the place. GQ Craig say you can tek buddy good. This ain’t no rumor or lies. Craig put up names and pictures and GQ was on the list. Craig not telling any lies. Dem say the thing a get to him head and him just want talk and name everybody.

12 thoughts on “GQ YUH MAN CALL YUH OUT

1. But Gq Dwight is a bottom. And Craig is bottom 2 big. Bottoms how that work . This don’t sound right but then again it’s GQ & Craig Nobody

Dwight try to act like he Top but love buddy he try to trick the young bwoy dem with colthes to top them & Craig when nuh stop make Odean Run up him head and kill him wid licks

Craig you hype bout to post people picture .. GO FIX YOUR GREATER CAKE FACE you ugly bitch and stop hype over people clothes that you f**k & borrow waste battyman

2. Facts .. he was on Snapchat yesterday with his hit list.. everybody talking and pictures were posted.

3. LMAO what is getting to his head? & GQ is one of the older faggets that hate on the Younger one with ambition & try to f**k just to throw it back in their face later..

the gay world is a game and you can get washed up fast. keep ya ass TIGHT and to ya self. thats why some of them can’t keep a man them batty to loose.

4. I cah bother cuz every body know Craig is lady from Jamaica.. one big lady that wear woman clothes an dress up as girl.. we all know odean did a f**k craig. Cuz odean say craig ave a 3 inch buddy and she want big hood so craig couldn’t f** him.. murder it hot. craig Kymally tell somebody say a d pill dem a get to ur head! A wat kinda of pills? Come Craig cuz dem say yo belly want pump out.. teeth and tongue a talk murder

5. Woi mi bhaddy. But if GQ & Craig go. Dat mean seh judgment day them no have no weh fi go when both hell and heaven refuse dem cause dem wrong both ways. But on another note, Craig no really have no hood cause him show mi the likkle bkeqch out somtten weh bout fi rotten off.