GREG DEM SEH A DI FLEXING CAUSE DI LOCK UP

Greg Mi did know dem did ah guh ketch u…too much back to back flexing… u seh u don’t like hype life but now all of a sudden u start wear pure Gucci and Louis and big flexing inna party… U want that million dollar life style and don’t know how to use ur head wisely to get it…. these so call hustler don’t know how to hustle… always mek money fly a dem head….(investments, stocks, bonds and most of all keep ur fu***ng mouth shut…..

PhotoGrid_1440136346838-Optimized

0 thoughts on “GREG DEM SEH A DI FLEXING CAUSE DI LOCK UP

1. sender at least dem naw thief so nuff respect fi that and sender what him hypeing haffi do with yall i hate people like yall on grouipe just hate on the lifestyle that unno cant have and dream for lol

2. We don’t know maybe ah thief him thief somebody things fi get a start.
    What the hell you talking about grudging lifestyle fourteen pound ah weed each, shut the f**k up.

1. When you see dem idiot there run in just ignore them. What kind of lifestyle dem a live that is being envied? Nobody could want to live a fake illegal lifestyle.

3. Why every time someone send in something it’s hate den a hate come on people.. Sender ur right..if that’s what they wanna do just build and either 2 things is going to come money or Jail….rush and hype life only going to bring the orange outfit closer…

4. Mi wi do a regular paying job any day of de week than sell drugs, or any body parts. Honest living to mi ting mi say. No police, gunman, crackhead, nor any adda undesirable character nah/caan come look fe mi. Decent money – making mi a talk bout. Who nuh like dat, can go chuck off offa a bridge!

5. Yessideh 4 af dem inna one veetle. Todeh 2 af dem a guh fi tings. A whe do dem people ere mayne? One person fi get lock up if tings nuh work out. Is chuss yu don’t chuss yu bredrin mek unnu a ride deep suh?

6. First comment. Gal or boy you are definately a fool. Grudge. Prison. Hell no. We love freedom hun to do whatever we like. Seems like a dat you do walk. And look over you head. Poor you. Stop worry bout we on groupie and go worry bout him bail lawyer and prison time if you have to go mine him in deh. Dam idiot Cant have. Anyone can sell drugs poppyshow some choose not to some love king size over bunks and why respect him cause a nuh thief. Respect him when a work you mean or hustling sell clothes or any legit business we can see you are stressing now because you know judge whatever decide now. Dont