HAPPY BELATED BIRTHDAY

Gm Met…Help me wish Boodz a happy belated 31st bady…Boi mi naah lie, gal luk ole & stress out bad….Tameka Boodie STOP mek cayliss Carlton “Shooty” Davy fr @Yungkingzent stress you out…Mi tiad fi tell you sey baby nuh hold man wuss dem cayliss f**kboys….Hold u head up & focus pon u pickney…U did knw sey him av him gal & u neva stop till u f** him…Karma is a b*tch.

28 thoughts on “HAPPY BELATED BIRTHDAY

1. Nah lie she looks oleeeee fi true and come to think of it she is a man mascot from the man mascot crew because sh eis one of money mike’s man mascot Lauren parrie so sender that could tell yuh why the crew a dem a man mascot

2. Mi refuse fi believe dis. Boodie was a straight A honor student all thru high school. She haffi smarter than this.

She nuh look old to me tho sender

3. I use to partially blv these post until I actually saw ppl who i see in the streets on this forum… saw this lady and her family at a babies pool party over the weekend she looked contented to me.. the real sad person is the person who who is behind the emails sending storeies about ppl, how can u devot your life to post things about ppl tho? I dnt understand…this is the third time i am seeing a post on this website with this lady… so if her man cheated on her how many times are you going to write about it tho. Sender you nu see that u r a sad person… are you at work or at hme sending these tings. Omg.

1. You obviously don’t know what a pitbull look like 😀

The unbleached and unbothered woman is a classic black beauty. No bother come repeat you self. You and 10:38 go catch a life.

1. I can’t stand you, cyber bullying nah work. U want to force your opinion dung everybody’s throat. She does look older than 31 and that is a fact. U lucky and to top it off she is a man mascot. She looks old fi true a wah. I have been noticing you nobody can’t voice their opinion without you coming at them. Go seek counseling for whatever it is that causes you to be so bitter. Dang whatever gender u be.

4. the sender is clearly a woman beyond scorned how many times she gonna send in the girl this girl don’t look old at all or even stress sender claim seh the girl is a man mascot but it sounds like the sender is the one that is bothered more than likely di man f**k her and didn’t look back woman need to stop the f**kery man it don’t look it good leave the girl alone.

5. why dem teking set pon Boodie tho? If Carlton want cheat pon har,so what?Im sure she knows and knw what to do. leave d gurl alone..Mi sure d sender a get bun also..Unuh sick and crazy nuh rass.

6. Not again….Tameka Boodie, what u doing here goodie? Everybadi knw sey Carlton a whore, so what is d sender’s point exactly? She luk older than 31 to me, but wats d big deal? leave d gurl alone..

7. Honestly, Carlton need fi put him loose gal dem ina dem place. Y d fuk dem nuh low d woman…if she want get bun or luk old, so fukn wat? Some a unuh nuh have anything fi do. Carlton Davy, mi a beg u control u dutty gal dem pls.

8. Boodie love hype and gwaan too much.A dat fi reach d clean up gal..She a try fit in wid Lauren, money mike soon start fuk Boodie to…Caz she nuh ramp fi fuk har man frenz, so she wi fuk har fren man to. Boodie is a nobody she only putting on a show like she decent and classy. Gal tuff and fava ole iron.

9. Bwoy sender your backhanded compliments and cussing off. Yuh write to say happy birthday then you stab that serated knife in her back. Yikes..unnuh too deadly….carry on. as you were.

10. But why she feel she must tell har HBD? If unuh a tek d man, tek him & low d woman. Dem gal yah nuh easy.

11. Happy birthday Boodie, you look beautiful as always and I know you’re not stupid enough to let an obviously sad woman get to you. Sender I’m sure you’re just as unattractive on the outside as you are on the inside and no matter how many times you put up Boodie di man nah lef har and God nah stop bless har… abayyyyyyy!

12. Sender we get it!! you can stop send in the girl picture now if anno yaa suhh a clapbackent…done now man. Carlton aka Shootie is being himself typical man wants his cake and eat it too. Boodie isn’t blind and knows exactly what is happening in her life if she refuse fii leff or stay is entirely up to her. You think you can have him and keep him for yourself? You think you can tame him? Stop hiding behind these fake profile and just confront the real problem. Shootie will forever be the three legged dog he his..

13. Sender better u just get over shootie. Carlton dont leave people him just be a dog until dem get tired and lef but I’m sure u knew wat u sign up for when uno start talking. I don’t see weh uno a run down anyway. Him Penis isnt that big fi ya send in him baby mother everyday a must him head game catch you. Loooool but yea just move on. You’re wasting your time on this one.

14. I agree with Kara…Couldn’t av said it better…But what I dont understand with some females who tends to say d man naah lef or d woman naah lef, the fact is, the person is been cheated on…So I guess a person can cheat and so what?

15. unuh stop it now!! Shooty is nobody as far as mi see..All him & cayliss Kitt do a beg gal a farin fi tings wid dem so called store wey full a fake clothes and watches….As fi Boodie, she’s a nastiness, caz she use to fuk him fr wey name Brits wey keep 100 bottles & she kna him did ina him relationship and neva stop till she breed fi him caz she tink him did a go stop fuk Sharlene…Him still a fuk Sharlene and many others…Mi hear sey him gal a farin nice bad…A karma reach ole tiad Tameka Boodie.

16. Suck pussy Shooty need fi control him whoring gal dem. D dwaag all a fuk gal in a d woman car wey she a pay fah…Big bloodclaat diss dat.A him mek dem gal yah feel like dem can diss up d girl…Dwaag mek u gal dem knw dem space mon

17. I agree with Kara,but that nuh mean sey its ok to cheat…D world knw sey Shooty a dog and Boodie did knw caz she did meet him wid him woman and she neva stop till she breed fi him…Karma is a bitch. She fi memba sey she did dey wid Jermaine and a fuk Shooty same time. A nasty gal, caz she all did a fuk wid him fren BRITS wey keep 100 bottles. So she knw wat she signed up for, ole pass round donkey.

18. Shooty hood isn’t d biggest, but d width nice and OMG, d head game badddd you fuk wuss wid him braces now…A man is just a man and Shooty tell me out him own mouth sey Tameka boring and too bossy and she nag him too much…Him tell me dat.

19. If cayliss shooty neva interested in a him whoring gal dem, dem wudnt av him contact and mi hear sey all him do a DM gal wid big ass…Ladies need to knw that these wanna be “hot” boys will tell you want u want to hear or give u a pass to their event, then fuk you in the bank’s vehicle. Shooty will NEVER be loyal to Boodie!! I understand she’s saying she won’t leave her man because they share a child…If that’s how she sees it, then who are we to say otherwise…I knw shame is killing her because of how she behaves, but thats the price you pay when you try to break up ppl relationship & hurt ppl boy pickney. Bun naah stop….So just deal wid it Boodie…Mi sure him look after Rue wen him can and unuh split har nursery fee,him buy har snacks fr time to time and wah day wen him go wey him bring back some likkle tings for her, so at least him better dan some a dem dutty boy yah…And wen u want do rd,him keep har…So gwaan do u ting yaah. u did knw how d dog stay.

20. Looooool a true him like girl with fat ass …. true the width just ok but the head is crazy….. n him veryyyyyyyyyyyyyyy adventurous so Ifar u boring it nah go work… whips and chain.. handcuff and ish…. anyway sender just enjoy urself and don’t catch feelings it nuh worth it… u will end being a next boobie and people a laugh at you….

21. Shootie breed smaddielse? senda get da scoop dehh fii me….since you know how him bills spilt and all.WOIIIIIII