HE IS LOOKING ME

Everyday mi hear da nigga yah a f**k a different gal. Baby mothers here and there, But seriously a how muxh pickney him have mi hear a 5 then mi hear 6. Me inna my right mind nah f**k dutty posh posh. Him use to look mi but mi neva eva will guh down da road deh ,all him do a f**k he she an the old lady u affi do better before yuh guh worry bout getting yuh papers. Everynight mi see him inna dance yuh doh have a wife fi stay home wid a nuh marriage dat a dollyhouse unnu a play n a weh yuh get money? cah yuh doh have a job

babydad

0 thoughts on “HE IS LOOKING ME

1. Little hood posh posh look everybody ‘ China say the buddy little bit bad . A so the little buddy man them look woman hard Ina dancehall.

2. ken ken husband. she tell tracey she not giving up on her marraige. i want really know what kinda a marraige this really

3. One pretty half coolie girl name shanice just have a son fi him last year. No mindings. Strictly welfare. Who tek him should kno betta

4. @Badbreed posh take care of all his f**king kids an is not no wellfare tek care a di gal pickney f**k outta here stop worry bout posh posh. You sound hurt sender like u did wah posh breed u instead

5. I went to school with shanice frm portmore days i know for FACT she on welfare FACT FACT FACT .come beat me tru de computa lmaoooooooooo

6. @Badbreed lol bitch from portmore days smh go get a life a stop worry bout bc people an no u fi tell mi weh yuh deh mek mi find yuh since yuh bad it look like u work fi welfare so u know come out a people business an stop hide behind computer

7. He has a baby mother, Lisa, one crack head/welfare baby. He has a daughter last year as well, her mom does baby sitting in the city..I mean, people make mistakes not all a dem a welfare baby. I feel it for some of his baby mothers cause he doesn’t give them anything for the kid/kids. Lisa say instead him give her, he rob her. He told her to give him money to flip and her rob her once. Let’s pray for him, he is still young!

8. Ken ken should know better by now that posh is not gonna stop giving her bum and cheese :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak such a silly little girl. I guess man done pon dem :cendol :ngakak

9. No man is a boy kadi have and i think she is ugly are body fake as hell but half the bitches posh posh talk too is f**king ugly. Yuh nah stop gi ken ken bun? A true she cah breed fi him why him deh road a breed up the people dem gal pickney betta mine yuh catch rass aids

10. No man is a boy kadi stush have and i think that gal is ugly from u look at her f**king boy u know that shit fake, but half the bitches posh posh talk to is ugly.Yuh nah stop gi ken ken bun? She cah breed fi him thats y him deh road a breed the gal dem. Betta mine u catch rass aids N a tracey mek we know u cah breed fi yuh husband ken ken