DOWN TO DI VERY POSE SHE HAVE LOCKED BECAUSE ROSIE HAD THAT SAME POSE ON MYSPACE………………MAYBE ROSIE DEM NEVA GET A HOUSE SO SHE A GO AFTER DAT A DOE KNOW BUT :nohope
MI WAA KNOW IF DI SISTER DEM CUDDEN TEK HAR UP AND ………IS SHE GOING TO A SCHOOL OR WHA?? NO SAH SO IS DIS DI ONLY TING UNO GOOD AT TALK TO MI PLZZZZZZZZZZZZ
Is she came in Alkaline’s video??
:nohope yah
A who dis dash out har folly.
Beautiful girl but you’re telling me that she didn’t learn anything from her sister?
No mi love………..and she a get double training so maybe that a mek her think she can get house and land
no actually thats not her in alkaline’s video. Met she’s a IG model she doesn’t go to school or have a stable job but hey to each his own. Rosie is quite fine she stays out the mix and in her own lane i admire her ‘glow up’
This kid is beautifullllll but net what u expect?
She go nursing school i think!. Met you can tan deh rosie get a beautiful place a live now i think off waterloo road and kriss car! she deh wid a married man me hear.
Whoa ta marry man doing alla dema tings fi Rosie?? She have many of dem marry man!!
@anonymous 11:25……tell us more!! Who’s the married man and all!!