HER NAME IS CHOOKSIE AND ITS ABOUT DI MAN

Met meet man face looking chooksie miss fabulous as she claims but I don’t know where pon she fabulous dutty nasty chooksie weh haffi wear all 4 corset when she a go out fi hold in har bl**dclatt big gut and a two pickney she have,hungry belly from marlon dead she nuh eat a proper meal or wear a proper outfit pure tear up cloth weh she tie up mek outfit. She a walk a fass wid people and nuh betta than dem before she stay a har dutty yard and tek care a har pickney dem weh need har every night she deh pon road and a watch people over a man weh nuh want har and a dash word pon fb but any day the people dem bust had rass unno will hear bout it only when she wid har friend dem she have strength cause chooksie a coward but wait man she soon get weh she a look fah. Chooksie dunce like and cyan read but a walk and a look trouble but any day the people dem fed up a har member she going to get a beaten of har life. Chooksie go tek care a Yuh pickney dem weh need yuh full attention and stop run dun man weh nuh want Yuh cause him nah leff him woman

CHOOKSIE

0 thoughts on “HER NAME IS CHOOKSIE AND ITS ABOUT DI MAN

1. foolishness… smaddy wha send diss u no have nutten fi do??? how much people a tek people man… sender u want d man or wha tek him….dwl.

1. Must be the house Oman because the post at 4:49 full a feelings 😀

A Dick that is doing what it wants, wid who it what fi do it with onu wan go a jail fah or cause people harm fah? Just frigging sad.

2. Yes miss gurgle queen,make all the name in the world come on here come defend you McDonald’s shape good self. Never know gal still a walk and worry over man. Tell me when you ever get one cent much less a doll or from the man you eating up you sudsil mouth for.you don’t need no costume for holloween because you is Halloween itself that will scare anybody.gwan keep up your fukry and see if at box a money all u go get is some box from out of nowere. You don’t have no type of luck and remember you have not one soul who claim dem a friend can go step ina this. So likkle grimlyn u better back you girgle,hungry,have no clothes self. Go look a job and go boil dome porridge fi you Pinckney dem and go sit down u dirty looking meka Meka ass.

1. Fi show yuh say u a eediat bout beat. A hope uno go prison. U know what like how me know the whole police dem inna MIA a gwine mek dem shut down that raas. All uno do a expose and threaten people good good Pickney. Bout beat watch what go gwan we naa beat yuh mad and mess up wid good good the law deh yah Fi d whole a wi!

3. Latty look like you a tek you teeth help her tek off the half dozen corset dem. Help her tek the box dem a box a money to…since it’s u dopes