Is me alone see the striking resemblance to…??Mek me say me grace n spice up this curry chicken with hot pepper sauce! Reply
Yardie come back yah oooo come dash out some a deh spice deh gi mi before mi seh fi mi grace woieee it’s too early fi dis…. Reply
Ukkibit yuh nuh see that the Blue wig is a dead giveaway?Would hardly be surprized if this wig is being shared between the two a dem. Reply
This is not a McDonalds, Burger King, or Wendy’s combo. She looks more like a damn geek and freak combo!! Reply
U mean fi tell Mi all di mole spot she give a tint a blue to :travel
The devil is a liar.
Is me alone see the striking resemblance to…??Mek me say me grace n spice up this curry chicken with hot pepper sauce!
What a mash up :ngakak Blueesha.
Yardie come back yah oooo come dash out some a deh spice deh gi mi before mi seh fi mi grace woieee it’s too early fi dis….
She have nice furniture tho
Ukkibit yuh nuh see that the Blue wig is a dead giveaway?Would hardly be surprized if this wig is being shared between the two a dem.
This is not a McDonalds, Burger King, or Wendy’s combo. She looks more like a damn geek and freak combo!!
:tkp :tkp Yardie u too bad
Lord hurry your world I’m ready
That’s a mole? Thought it was a ring. :cool
How dem pple yah can ramp so ruff man cho dwl