Pinky post mi I’d so after I met this girl in december every thing a gwaan good mi rough har up mek she know say any likle loose end she have must get them sort out if she serious . I had my doubts come to find out after she shift up all of my actions to match what she like she did a creep . Pinky mi tek care a woman mi a 24 . The girl pon the phone one night wid me a call mi big pussy boy cause mi f**k a girl in january and in december a bredda a say him f**k her pon Christmas day and me f**k her Christmas eve . January she a text next man . And so mi a f**k cause no gal nago tek mi fi no idiot clown . Then mi stop and say yo kno wha mi ago try give her chance . Mi deh foreign pon 2 yr contract a play football . And after we exchange info . Mi a find out say she did a give the whole world har number . And all a reminisce wid her best friend that a walk an a tell people say she same one mek her step fada f**k her . She a reminisce bout a next man hood an a say how it did feel nice– B all go as far as fi a call mi big pussy boy after none a the man them whe f**k her never do ntn like what me try key word try and do fi har . Is like a frustration deh pon mi cause mi fi come home pon the 26th a october and mi no know if mi love her or not cause mi no know if this is just a girl style to act so or if we just dont match
Follow ur mind……u can’t go wrong
First of all she has no respect for you! Second of all She is a SLUT! When you go down there you fi stay far …unless you want to continue to take bun . Good lucky my boy and wear a condom
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Bun shudda kill yuh! But pan a seerus note …ppl aguh talk yuh nuh deh deh a hear seh yuh a guh offa… Yuh need fi chill cause yuh duh yuh dirt tuh… Move fra yah :ngakak bun cheese an milk yuh get oooooooooo.