HOYER LIFT

10 thoughts on “HOYER LIFT

1. We cuss people when dem breast too stiff and fake… we cuss dem when dem breast likkle, we cuss when dem long and natural…

Low the girl, sheesh… she don’t look no way in her natural state

2. its not a matter of cussing, bottom line is we all have different body types and should dress according. the girl breast long and floppy bad and she know it too so she need fi wear stuff weh she can wear a bra with or don’t post them two long titty deh! she need a lift and she can’t help it cuz a so har body make, But she need fi stop wearing those types of outfits cuz it nuh look good… har breast dem long bad inna real life! and ppl especially her friends need to advise her that her breast them long and she nuffi wear certain things… she pretty tho just need to wear a bra! look like a the long titty gang the whole a dem!

3. Dem breast feed every promoter and boy weh act like Dem have money a portmore she look f**k out and tired job weh bulla and milk she a hand out

4. Dear Tease & Oinkk
    I writing to let y’all know I’m proud of my long breast and what I choose to wear whenever is my buisiness y’all lame and for met u need look over some of these crap that these sender be sending in because I know you ain’t gonna stop showing off people to the wolrld but this is lame as f**k…..but back to the bitches whether them feed rat dawg or puss or whether I wear what I want it nah change say them long and mi stay bloodclaat good I can bet y’all ugly Asf and can’t show ur identity but instead y’all on this talking crap and for the non progressive one that’s talking about bulla and milk Bitch I’m proud and I get pay monthly for 9 BBC years get a life mon y’all just dumb as f**k breast long pussy tight gal have good sense mi free to f**k who I want it’s 2017 welcome to the real world bitches get a life and stop dragging people on y’all level bet if I did duh up the breast them unu wud a talk so it shows u cannot please the world we living in so my advise to y’all get a f**king life and start do something maybe I’m helping out y’all Children too with those bulla and milk dumb ass about breast long unu ago sick a them so introducing to the world long breast diamond goodlife

5. Great intro and the proud speech blah blah, bottom line dem long and weather you pussy tight or you have a job weh a pay yuh millions a mouth fi 10 BBC years, dem still long and stay bad! buy a BC bra a modern f*@king time and it don’t rass look good. cover up dem if you nuh wan nobody see cuz you deh every weh and feel ppl nah chat kmt.. bout dear! DEAR a lift and a bra..

6. Dear big pu**y long breast mongrel dog Sharma or weh dem call u “diamond goodlife” seem like u have strength fi defend u self a no fi we fault say u f**k out and done out u quick fi chat bout people pickney how much a dem u dash weh stop me di man dem suck life outta u all dem a do a f**k and lef u