I DO NOT EXPOSE DOWNLOW MEN HOWEVER THIS IS A HEADS UP

SENDER-So true me tell boy say me nah go him my money boy feel like say him can diss me

And p**y live a house wig gal and gal never know all Along say him a f**k man fi things

**SO THIS YOUNG MAN…A MINE DIS MAN WHEY LIVE A HOUSE WID HIM WOMAN AND ALL HIM A DO A CON DI BWAAY AND TIE HIM OUT AS OLD PEOPLE WUDDA SEH AND HIM NAH GI HIM NO PLAY..HIM SEND DI BWAAY A WHOLE HEAP A PIC A HIM MALE PARTS BUT HIM NUH GUH TO HIM PHYSICALLY AS FAR AS MI CAN SI, SUH MI BLOCK OUT DI NAME BUT DIS MEK A GOOD LIKKLE READ**

4 thoughts on “I DO NOT EXPOSE DOWNLOW MEN HOWEVER THIS IS A HEADS UP

1. The man mad as hell and Muhammad only care about the $400 are these fags jamaicans? Trying to see if I can reconize the pictures

2. Can you send me the $400.00? NOPES :ngakak but seriously women need to be so careful. I honestly believe that its so easy to catch them but some women choose to live in denial. Whether him sex the bwoy or not he is a fish.

3. Omg, but a con him a con d yout, him is no fag, a d like him a dweet fah, an maybe him gal all on to

4. Dem bwoy yah will do anything for money, past sad. Women if the man is not working walk past him because a man dem name, dem must work. The first question u must ask is how r u maintaining yourself and your children if u r not working? F**king worthless, a next man could be mining him