I HAVE A BABY ON THE WAY

Looks like the wife has had enough wooii bunx can’t live without either one of them wife vs. SIDE bitch what do you guys have to say about this married with a baby on the way I heard the baby shower is going to be bigger than their annual party
MW-Optimized

0 thoughts on “I HAVE A BABY ON THE WAY

1. Feel bad fi Keshauna but she a big rat bat too idk weh she guh marry Bunx and give him papers fah and she done know how him stay… she think she coulda lock him down eh eh my girl baby #1 neva dweet and neither will baby #2… as for Trichann she betta nuh tek up di ppl dem problem pon har head cause Bunx nuh loyal to nuhbaddy

2. FIRST THE F**K OF ALL NUH BODY CYAN SEH MI KESHAUNA GO BUNX NUH BLOODCLAAT PAPERS MI GLAD UNNU TEK IT PIN UNNU HEAD FI SEE WAH GWAN INNA MI LIFE DWL… MORE POWER TO UNNU BIG RAT COME FROM BEHIND DI F**KING COMPUTER AND CHAT UNNU WASTE PEOPLE MEK GOD GUH WID UNNU… MI NUH NEED BUNX NEVER DID AND NEVER WILL FI MIND MI OR HIS FAMILY SUH F**K OFF

3. Unno need fi leave keshawna alone and guh suck unno madda. The bonafide side bitch, that want the matey position…will only be a matey innah real life.u mi a talk trichann. U don’t have no pussy principle. Di man married and all now him dont even get him papers yet, but u want raunnnn in. A wha duh u. At the end of the day a kesh him married to. She was in love and nothing nuh wrong with that. She is having a healthy pretty little baby girl… And ah it ah mad demmmmm. People live and learn and kesh aint no fool. She play fool fi catch wise. And BUNX still a run had dungggggg no stop. Bare text. Bare calls. Bare f**k. A wha.
    Defend DAT.

4. To the side girl …any woman who willingly deh wid a married man hole condemn . But there’s three side to every story … Who knows what Bunx is telling her .
    To Keshauna … Yes you love or did love Bunx and yes at one point he might have loved you . But the love story has dried up …. How much embarrassment and abuse will you take ?

A child is now involved in this situation , this sad funeral needs to be done with.

5. Two A Dem Gal AH Fool Cause Bunx A Waste Man Dance hall Celebrity Bruck Inna Real Life Then Again Them Two Gal Jus Young And Dumb Poor ting Dem MI Ago Prayer Fi Dem PUSSY But Bunx BIG UP Yourself Same Way Cause You Have 2 Gal a Form a Ass of Themselves For You, You a Bwoy WEH Bruck,worthless,nuh live nuh weh And Still an gal still a war. The 3 a unuh wah shot wid shit but dem again unuh Dutty life story entertaining. But big an serous him wife is one sick gal cauz u a tell mi SEH Afta all di shit bunx gwaan wid home girl still a lose sleep fi dat,no wonda why him duh u Suh, u a chicken head, man dis u none stop u post a bad a things then 2 sweet talk an him a u husband again, gal u really need fi grow a head Suh u can stop think wid u pussy and as fi di mate jus wait ur turn cauz bad blessing alone aguh kill u rass,u all a sleep pon ppl floor wid di man,jus cauz him have dance hall hype, girl guh back a school an sort out u self an mek di worthless bwoy gwaan before u breed. Bunx up like 7 cauz tho cauz gal a mad ova him hungry belly rass

6. Bunx ain’t shit without his wife keshauna how much pawty come and gone nuh bunx but him SEH him fall asleep cause your not around you can’t help that bitch cannot do anything for him.

Keshauna I’m gona keep it real this petty shit back and forth ain’t worth it bring your baby girl in this world without that f**k bwoy
    that bruck pocket gal she had her pawty he didn’t go but she still run up under him 10 years of sin for that bitch she still ah f**k RICKY GRINE too and i KNOW THAT FOR A FACT she to F**KY F**KY

Wifey HOLD YOUR HEAD STRONG THAT NIGGA LOVES YOU she’s not forever and will never be

7. AS FOR THE BITCH ON TOP @MI PUSSYHOLE YOU MUST AH F**K BUNX IT AH BUN MI FI YUH BOUT YUH AH TRY STYLE WIFEY SHES WELL EDUCATED AND SHE HAVE MONEY YUH NUH SEE HAR BIG BIG FAMILY EVEN WITHOUT THEM SHE GOOD SHE’S A TEACHER AND SHE WORKS IN A MONEY ROOM AND A HOSPITAL BUNX NEED HAR

BUNX ain’t shit without his wife how much pawty come and gone and nuh bunx bout him drop ah sleep Tru him wife nuh round him fi mine him nuh more

That side bitch is not a matey dwl unnu nuh know she F**KY F**KY and she still ah f**k RICKY GRINE and everyone else she cannot mind bunx unnu nuh see how she live and where she work how she dress lord help her and guide that bitch 10 years of sin for that smut messing with a married man is a SIN

WIFEY KESHAUNA MRS TRENDY ecuse mi MRS SMITH-THORPE girl MI RATE YUH STRONG MINDED AND YUH NUH BUSINESS YUH TEK SET PON ANY AND EVERYBODY you just don’t give a f**k about people opinion and how they feel LISTEN ME BRING THAT BABY GIRL IN THIS WORLD HEALTHY WITHOUT THAT F**K BWOY you don’t need him you been doing good don’t make them draw you out that bitch got it coming her way baby girl continue to hold your own when it was time to deport him yuh shoulda send him rass back ah yaad cause he not doing nothing for himself

Waste gal just have her bbq where was bunx NO WHERE TO BE FOUND OR NEAR THE AREA BUT RICKY GRINE WAS THERE supporting MS F**KY F**KY need I say a whole bag ah mon did deh DEH

Kesh her party money soon done sit back and laugh likkle harda

8. Dwl yes ricky support your woman ah walking DUPPY cemetery and f**k feast gal … mi fren seon did theif piece off it him SEH di pussy lose Wayne hothead from queens used to f**k that him SEH NUH WALLS mek bunx gwan him good good wife left him and ah still put up wid him bullshit bruck pocket dance hall bunx nuh wonda why him and Alex ah fren same ting him do unnu nuh see di ugly gal champagne

9. Lol lol lol… Kesh hold yuh head cas mi talk to bunx and him cannot live without you its for the moment pray my girl pray

Buy the way that girl is in obeah be very careful

BRING THAT BABY IN THIS WORLD HEALTHY

10. far as i can see its only keshauna on this a change her name n keep commenting …gal yuh sad …bunx use yuh for a living what are jus a bitch who bunx nuh care bout…..unu need fi go look a life n what a way you a watch the gal pussy when yuh did a f**k out ct nuhbody deh a tell yuh no?