IF A SON CAN DEAL WID HIM MUMMA SUH………YES GAWD

Ava should a lock har foot suffocate yuh at birth u ago dead with yuh eyes open likkle bwoi a which sensible woman sleep wid u while u class ur mother Chevrolet evaneedalife

Di madda ansa

Ava Marie Knibbs
13 hrs · New York ·
Rups rups who know me a Jamaica 🇯🇲 know mi nah buy a phonecard fi no bwoy or gal caah mi need my dolla Chevar Newry mi never call and beg yuh worthless pupa a him call mi Christmas Day and a chat and mi say weh yuh a call mi fah send mi fifty USA 🇺🇸 dollars him say a clown yuh a clown mi mi laugh and say mi a trouble u Crowbate Chev mi nuh wah live nuh weh fi u come ,stink never p**y yuh fada say how much rent him owe guh check on that you know fada at 7 /12 yrs old suh now yuh 27 yrs old p**yhole yuh caaah do me nothing at all and stay bout yah suh mi not even a look at you a mi send fi you 2005 suh mi will see you bout yah you and you worthless pupa weh a stalk mi phone it seems like a you him did tek and bring yuh already know mi nuh fraid a you…. P**y tell the people dem say yuh cut mi in mi stomach and mi let it slide p**y pick yuh Coffin cause like how mi my life done ✅ mi nuh bl**dcloth care yah now remember mi never trouble you don’t f**k with me Father weh deh a Prison from yuh in my belly 5 mths suh ungrateful chucky mi ready fi you any day anytime ……….

33 thoughts on “IF A SON CAN DEAL WID HIM MUMMA SUH………YES GAWD

1. Ah videolight Ava an ar son dis? Warbuss dutty sista an nephew? Me waant kno cause if ah dem..DOT dem is a set a crosses!

2. Good morning it sounds bad Met but some a dem mumma yah dem wicked and bitter to dem Pitney and also grand Pitney mi have a wicked one whea wicked bad if mi call har name nuff a di blogger dem would a know who mi a talk bout and probably done get a taste of har bitter medicine also.

3. National disgrace and him cut him mother before in her belly what a boy wicked a wha u Muma do u so Ava need to go pray and come off a social media a gawn like she a bad woman and a big up pure bad man daily demon dis nuh right at all a sin this no sah and before that duty pupa tell him son to stop him a carry news for barrel and things
    Ava you nuh live no way and deh dance every night get you priorities straight woman

4. It rare fi si a son Deal wid him mada suh but a hope dem can redeem dem relationship in Di near future. It look real bad

5. What a disgrace. Their relationship is very toxic. It is obvious the son has nothing but hatred for is mother and vice versa. She should pray for him instead of responding to his vile behavior, because her respond doesn’t help.

6. Looked at her fb and in most of the pics with her three boys, he looks as if he doesn’t want to be next to her.
    Most dancehall women, once there children reach adulthood the children usually have no respect for them.

7. When him stap her she should have lock him up and discipline him da nonsense and the gal that breed for him better careful a him cause a must mad man this. Dem big woman ya praises dem as bad man and big up bad family so them all no have nuh direction careless bunch but her son wrong and Ava wrong to a deal with her grand Pickney bad what a duty untangle web this Ava Muma pat in a dance with Ava and son three generations

8. Damn when u see a son act like this to his mother u know its something very serious. Ava u as a women need make sure you family stays together. Try to hash out the issues and work it out. Afterall, you are the MOM. Sad sight to see god kno

9. AVA IS A BIG OLD WICKED WOMAN CHEV IS THE MOST HUMBLEST PICKNEY SHI HAVE SUH FI HIM BEHAVE LIKE THIS THE YUTE FED UP…AVA Y YUH HATE CHEV BECAUSE HIM NEVA COME TUN BATTYMAN LIKE GUESS & PRINCE AVA A FULLTIME YUH FIND SOMEWHERE TO LIVE…NONE IF UR SON RESPECT YOU BECAUSE YOU WALK & TEK BAY LIKKLE BOY & OLD MAN THATS WHY NONE A DEM NUH RESPECT YUH

1. I love to read met story without comment. I knew him and I was shock. For him to be acting like this, trust me met something is wrong y’all need to get the story from start to know why he’s acting like this. Out of all a them I like him the best cause he’s very humble. Well ppl change but I’m just saying he’s not this type

10. My God, in the bible it says honor thy mother and father and thy days will be longer. To the mother we have to set example and obviously u didn’t. Imagine big old woman a praise badman on social media, that’s a part of the problem. A lot of the new so call badman don’t even know that old school badman hardly talk and dem never uphold with slackness. Certain tings couldn’t happen when dem deh badman was alive and as far as disrespect mother that caa happen. My father was a real badman and u wouldn’t know unless u were on the streets

1. The Bible also says “PARENTS DO NOT PROVOKE YOUR CHILDREN TO WRATH”.

Ava ia a WICKED EVIL woman. Years ago she tell lie pon me like she did expect ar gal boys fe beat me but heh heeey ah wudda WARBUSS. Ava ah reap de bad seed dem weh she sow.

Train up a child in the way he should go and when he is old he will not depart from it.

Ava promote pure badness and encourage pure slackness wid ae effeminate sons dem.

Ava ah bite him ah go bite off yuh ears an spit inna yuh face next. Warmonger unno.

11. You people up here classing him up without knowing the whole story. I remember a year ago when Ave herself go on FB and class up this same young man and his 2 kids. Ava you class chev kids which is your grand kids. You hate his wife Angel cause you can’t program her. the only 2 kids you love is waste man prince and he/she Guess cause you can program them. If Chev want to send $ and barrel a Jamaica what is that your business him a work him $ him father never turn him back pon him. You all a send threat about you will make him father dead it take $20 and a sneakers fi send a Jamaica to end him life. that is what start the war talk the truth but no why unna never send that post in to met. but Ava look pon you why u never send the $ and sneakers fi warbuss killer or better yet Leon kids wey put you on the sidewalk. stop have strength for your kids you is the only parent met always a throw up here cursing and fighting your kids. look how much ppl diss you a road why you dont deal with them so. But that same son Chev is your match and him will fix you business. you need to get your life together big 50 year old women like you kotch with your mother. life too short. God know why him give you 3 boys cause you and your daughter them woulda fight over man cause fi big women you don’t have P$$$y principle @ all.

12. Shame fe her everyday she a post bout Hanna town and dead long time bad man or prison bad man why don’t even recognize her humble Ava and deal with you kids as a parent it don’t look good at all

13. What this hype about father when your father went to prison when you was five months old.. remember your uncle was your father that made sure you had food .. clothes. When you pass your exam your uncle was the one paid your school fee and even when you was living with your so called father it was your uncle had to pay the rent.. light bill.. water bill.. So ungrateful

14. @facts! so what happen if him father go prison when he was 5 months him did do a crime and go pay for it so big deal. so what happen if him uncle did pay bills when the father go jail so it wasn’t a stranger a did family. Is Ava send you that’s good i’m here to answer come again. him father did always keep in touch with him and Ava so what. Nasty Ava don’t you same one walk and say CHEV father a the only BF wey did mind you and beat you you just fi get the beating cause you nuff. Homeless Bi$$h.. you fi go act like mother and then your kids will respect you everyday you get up pon social media bad man this bad man that. look how 90s man dem do you brother go send $20 and sneakers make them remove REV from Jamaica since you ting tun up so. you brother da a Jamaica and can’t even have a # pon the man much less you. All what taking place in your life is Karma..

15. From mi know Ava she has always been a wutless mother. She always had a preference for idiot wanna be badman Prince and the born battyman Guess. She train her kids to have no manners and respect to others. If those boys were raised with a proper mother their outcome would have been different. The poor boys couldn’t do no better wutless mother, wanna be badgyal granny and lets not even talk about the wutless wannabe badman brother. Same way she teach are sons to treat woman she getting back. I have no sympathy for her.

16. A WONDA IF A D SON THIS HEATHER INSTYLE A HIDE N A F**K AVA U DIRRTY HEART THATS Y U CHILD DEAL WITH YOU SO CANT KEEP NO APARTMENT AND ALWAYS A BUY OUT PEOPLE BUSINESS LOVE CHAT PEOPLE AND TEK PEOPLE MAN DUTTY FLAT IRON BATTY AVA F**Y F**KY N CANT KEEP A MAN

17. She was a mother for dem at all times with out a father at all time no child hav the right to talk about their mother r father like dot

18. @ New of the world!!! Which part a Ava was mother and father for her Kids. Ava did da wid every man a 90s dutty battery dolly.you have strength for your kids alone. Why when Beverly white did a beat you out a Trevor you never gwan so. Ava did always too busy a walk and a F%%k to look at those kids. It sad a 3 son you have and you going tell me you can’t live good with them and the whole a unna rent a place and live. u kotch a your mother with guess, prince a rent room a flatbush, the only one live somewhere is Chev.

19. SENDER THE REASON YOU SENDING IN THIS POST IS TO WHAT??? SHAME THE YOUTH OK… BUT WHY YOU NEVER SEND IN THE ONE WITH AVA A CALL HIM P$$YHOLE AND CLASS UP HIS SON AND DAUGHTER. HE IS A GROWN MAN AND HE’S TRIED OF THE DISRESPECT TOWARDS HIM AND HIS KIDS. HIM ALWAYS A TELL HER 1.STOP PARTY 2.GO LOOK WORK 3.LEAVE PPL BUSINESS 4.COME OUT OF THE CARELESS COMPANY 5.STOP POST FOOLISHNESS PON FB. THIS IS THE SAME SON WHEN THEM DID BEAT YOU PON BLACKS BOAT RIDE YOU DID CALL HIM FI DEFEND YOU. IMAGINE THE YOUTH DID DA WAY A BROOKLYN YOU A CALL HIM FI COME A BOAT FI FIGHT FOR YOU SUPPOSE HIM DID COME AND THEM DID KILL HIM. AND THEN YOUR GOING TO COME PLAY MOTHER ROLE. SO WHEN PPL SEE THIS YOUTH A LASH OUT DON’T JUST ASSUME IT’S MUCH MORE TO THE STORY. WHICH SON WANTS TO SEE HIS MOTHER IN MIX UP AND DA PON DIFFERENT DIFFERENT ENDS WITH MAN COME ON RESPECT YOURSELF SO YOU KIDS CAN LOOK UP TO YOU.

1. He is going to hell on a silver platter under 5 bags of coal. Continue making excuses for him, mother wrong so him mus wrong to..Hell him going to hell and mi know people like him and di mother love to call God..He has cut his life short on this earth by this kind of disrespect. Pass on the message and have a good day

20. D mother sound like a worthless person but the son noh affi answer er but a wah him grow up inna d son full a anger

21. If his hatred for his mama is this bad.. mi sure sey ah beat him beat every fckn gal inna him life til blood ah run… any man who don’t respect dem bloodclat mada will never ever respect any woman in life…. sorry to his baby mother only god know… my granny always tell me to watch how your man treat his granny, his daughter(s) and his mother. It don’t look good!!!