IF HIM A DENY HIM OWN CHILD ………………..DAS A RED FLAG

Met c ano lie ma tell chanae di boy all a disown di bby dat u claim yu did ave all now we caa see nu belly or c di bby awa di bby do dead dwl yu feel yu cuda hold di boy wid pickney .. if di bby dead ano ntn new caz yu known fi kill bby chanae di bby killa .. a lucky yu son lucky say yu bring im yu shouldn’t name im malakai yu should a name im lucky or good luck a matter a fact yu shouldn’t bring im either caz im dont ave a fada … wen ya gu c di boy nu mean yu nu Gud freaky b*tch . Yu wa more screenshot r dem ya good fi yu see di man a diss yu up real baddd

9 thoughts on “IF HIM A DENY HIM OWN CHILD ………………..DAS A RED FLAG

1. Sender what is your point. Husband deny wives daily.Peter deny Jesus after him eat n drink with him. Sender get a life u and Peter.

2. Sender if a this dude you a go so hard for maybe you deserve him. Nothing I hate more than when a man a try hide or deny his kids.

3. Dearest Sweetest Chanae

Please to replace this obsessed sender’s white fowl that apparently yuh nyam.Kindly find out if di white fowl did have any distinguishing features, if not then sender won’t know the difference.

Hurry up n replace it dear cuz time is of the essence. The fact that she a call up ur child’s name shows how desperate n disgusting the sender is.

4. Senda di man want wah him want u fi duh fi him so denying his child an baby MADDA wi get him closer fi get wah him want from u ….. senda u is a damn buttuh damn fool di bwoy a used u an soon replace u a chanae u have strength fah?? Phucking moron run di money gi di bwoy meck chanae an har invisible baby spend it.

5. Sender you sound dumb, a man is going to tell you what you want to hear simple and since he wants you to do something for him as he states in your screenshots of course his going to deny the girl that is his truth so his going to tell you he has no baby by that girl until he black and blue in the face and you do that likkle something he wants you to do… Sender your not smart at all.. .smdh

6. Thanks for more evidence senda you are a good senda… send een everything nuh lef nothing dash out dem dutty nature… ano good man doe.

7. Cause mi wah know how dem bumbo deh uppa tap call di senda liad den when she send on di tings she upset…. see seh hunnu a bloodclaat looooooou. Lowe di senda….. senda dash out cause mi nuh know a wah dem woulda read if yuh neva suh obsession…

8. Sender y u bring the child in the mess? You went all time low you trash you. Me positive say Quincy nah f@&k u alone but wait another bitch gonna serve u ur own dirt u lil effa u