Inspector bl**t Daniel Campbell from May Pen Police Station if you big DUTTY gal p**y did clean like mine, u would not be stalking me, stop message me, me no want you and you pay too weak fi my high bl**t maintainance battyman, dat me say big ole bwoy. Memba a me use to follow u to carry lunch money everyday a st hughs girls high school go give you daughter, to how u did pop dung u couldnt even afford to give her lunch weekly, sake a u trust the people dem chicken wa storm kill and leave u in Debt a bank battyman, Go suck u man big hood dat u sucking every day p**y and stop call me rass phone bout u want me, You see me a walk a f**k pauper. P**yole u TINK police stripe bloodclaat mek me fear u, Go ynam out u muma stinking DUTTY P**Y AND stop call me. inspector Daniel Campbell, station a may pen u no phase me none at all. All u do is walk and buy obeah Wuk pon u squaddy dem. You are a disgrace to the police force and memba dutty p*yole say a favor give u promotion and me know everything battyman, stop f**k off the pikny dem a may pen and do u f**king job.
Stop text me and stop call me because not even sh*t u could a suck out a my battyole Big bl***t inspector like u a walk a trust chicken back on Sunday, u No fucking shame battybwoy, memba u did a try fi Rob me 3 poker machine them and me had to bring Mattis to u go get me things out u place p&&y, carry u big frowsy shape bad sour gal go a gym a dat u go do, so when u and her go out u no affi shame and walk leave her, u no see how me clean and sweet duttyman, a wa di f**k u no leave me alone, go pay courts fi dem bed wa u trust put in a the dirty one room a clarendon where u hide me things u did a try thief, last time u f**k with my head u drive under a bloodclaat trailer and a me call police HQ and send wrecker fi u nasty r*ss, stop provoke my spirit p**y, bad luck worse than obeah. You just a walk around with you little dwarf self a cuss people wa u cyaa get, me no want you or nothing from you, you hear say me short a man or hungry or naked or homeless, go suck out u gal bl**t and avoid me. Bout u want p**y, how much daughter u get, go f**k them a dat u fi do and leave me alone, me na go report u p**yole because more trailor out deh fi u run under again.
Yuh were going along quite swimmingly until di part yuh tell Specie Fi guh fk his daughters…That is WRONG,U ARE VERY WRONG for that :hoax2 :malu2 .Providing this is a genuine case of harrasment n not any batty scorned bizness squabble shyt,Report him to the commissioner office on Old hope road.
This is a bitter person, sound like the man leave you and you venting.
Wow!!! When a woman is fed up..
What a disgusting person to sit and type all that filth send een. Whomever you are you are complete and utter garbage. Bout you nuh Fck pauper, so you pulling CEOs and Hedge Fund Managers. You is a delusional bitch. The day will come when you will beg fi even a mad man fawt pon you. You will jump pon tree root and ride it in your desperation fi get laid.
No reason to use such words on another woman’s child. Shyt bitch would you want a man to talk about your daughter like that.
what d woman do u for u to b describing r like that u no him av a family right fucking fool no police u waah fuck n mind where on earth u going to find a single man him dump u so u mad so who is d looser u r him don’t get his woman involve u r to be blame