IS DENYQUE WHEY MARRIED HUSBAND SHE A TALK?

8 thoughts on “IS DENYQUE WHEY MARRIED HUSBAND SHE A TALK?

1. di bwoy favor midget, always bloated & ina some tight-up shorts, is that bullfrog looking bwoy dem a mad ova??? its definatey not the looks so a cuda wah him a do so plus he ant packing anything below di waist based on wat ive heard!!! kmt denyque come get u husband cause di ring clearly nah tame him

2. Unnuh nuh hav ntn bout unnuh! Unnuh so f**king licky licky fi money an di hype life unnuh woulda d anything anything get it!

Mi shame when mi see how some of dem female yah a gwaan jus fi get tings!

3. Di life wah some ooman happy fi live. What would possess any young woman in the prime of her youth, beauty and vitality to settle for seconds? At the time when you supposed to be so carefree and setting yourself up for you future you a carry married man pon you head? Sowing seeds of heartache unno must reap one day. Valueless empty vessels moving through life wid no purpose.

4. Honestly i dont blame the women, those twins both have significant others and dont give a fck, how u think people know dem have bagga gyal?? Cuz dem nuh hide, is like dem wah everybody know dem a gyallis or sumn. Denyque shoulda run him weh a dat alone woulda touch him, right now she wrapped roun him finger.

5. Them say love is blind, but bwoy, I cant understand is what Denyque see pon that overstuffed cola bear. What a boy hype!. Never have on nothing wat fit him, and she a tek bun from that boy deh. A wat so! I’ve seen him at the Terrace Grill and actually see girls who him think him can get “run him way”: and kiss dem teeth. Denyque… you desprate nuh rass.