Pinkkyyyyyyy! Hide me ID. Mi have this friend . her baby father left her. They been together for years rite…. Di man di a bun ar left right and center and she stay wid him cause she claim say she a wife. (Dem nuh married). Tbh, she isn’t ugly, but she nuh cute neither. Di way she cudda gwaan bout the man, me and her other friends used to chat behind ar back bout di man, cause we know say he was just with her because of together sake, worst after they had a child. I’m not a fake friend, so don’t come for me. I will tell u soon why me send in this to Pinky. To teach some a unu woman a lesson. She cool and everything and she vibesy and we been rocking for a long time. But me tired a ar a complain to me bout the man. She and di man have been through it, she allowed him to cheat because she claim say him a come home to her a night time. Which me and mi friend dem never agree wid. We told her to leave him long time, but she claim say him was her 1st and him nah go left ar.
Dem cuss and fight often, but dem never leff. Is jus a few times dem separate he would leave the house for a while. But dem always go back. Me and my friend dem good, our man dem nuh perfect neither, but we nuh gwaan and boast like how she gwaan when she and di man did deh. We all love her because she’s a kind heart, but we just cyah stand her sometimes. Far we a come from still. Bad to bad, di man get a work a foreign few years back and things just start get worst. Until him meet dis gyal weh pretty and sexy nuh bloodclaut. Di first time she find out bout di gyal, she text di gyal phone and message her and di gyal nuh pay r no mind. She ask di man bout di girl and a bay lies him tell ar. Bout dem nuh deh and him and di gyal nah fuck. But a lie him did a tell, him did deh wid di gyal. My fren she now, realise say a lie him a tell and strt threaten di girl… all did want di whole a we fi gang up and beat di gyal. Me and me fren dem boost ar up yes, but we never did really wah dweet
Cause she a idiot. We nah help ar fight over no man weh a bun ar from day 1. We have too much to lose. Me nevr did ago get involve. We have children, jobs and businesses and we don’t know who know who. Next thing u know we go beat di gyal and get reprisal, lose we job and get caught up in a scandal. NO SIR! Anyways, since recently, di man leff ar to bloodclaut, lef ar fi di same gyal. Me nuh like di gyal enuh, cause she walk in pan dem relationship. But we don’t know what dis man told di girl, cause dis man been cheating on our friend for yyeeeaaarrsss. Ntn new. Now every chance she get she call we and a blab bout di gyal and cuss di gyal and di man. Smdh. Me feel it fi ar, but she too fool man. Now di man look like him settle dung wid di girl. Dem deh pan IG a mek video and a go out and it lick ar nerves. Di gyal a tun in a idiot. She think di man did a go just fuck di gyal and park her like the others. But it look like him fall fi di bitch and a mek moves wid ar.
Boi pinky. Man a wicked cause dem deh from she in a high school. Di man just come back from foreign and she a do everything fi mek him miserable. It clear say di man nah come back. One a me co workers say she know di gyal and she’s a very professional and decent girl. Smh. Mek it worst. She nuh have ntn fi cuss di gyal say. So it just a eat ar alive. Pinky… I do this just to say. DO NOT CONDONE YOUR MAN CHEATING BECAUSE HIM AGO COME BACK HOME TO U. CAUSE 1 DAY HIM AGO FIND SUMADY WEH TEK HIM HEART AND A IT THAT. HE WONT VE COMING HOME ANYMORE. smh we all feel for her. We’re trying to tell her that it nuh worth it, but one of our other friends nuh stop encourage ar fuckery. Since di man leave her, she did a talk to this man, but she only did a talk to di man fi get back at him. But di bwoy cudda care less who she a talk to. Smh
Call me fake friend if unu want. Cause nuff a unu probably do the same thing already or know exactly what I’m talking about. Is not all the time we agree wid our friends and some friends nuh tek heed. I’ll continue to be there for her, but me nuh inna the drama. Am I wrong? Talk truth weh God love. She can find a better man. She talented and vibrant. Great personality. She needs to get over him.
Me did tell her all this before and she cuss and boast say di man nah leave her. So Pinky tell me if I’m a bad friend for thinking this or doing this?
But I just want women to know that we should know our worth. Don’t let no man get di best of us👍 Lots more fishes in the sea.
Out of everything you have written, I cannot see one thing that indicates you are a fake friend.
Sone people are like that, make you feel like you’re fake , you’re this , you’re that- just cos you’re not running behind their every foolishness; and the biggest joke is, when you sit and properly check the levels- they’re the fakest of the fake! I’ve seen it.
From when you know yourself- don’t worry and just go through.
You are fake. That’s not how you deal with a friend. Tell her to her face in a pleasant manner but don’t say one thing to her face then trash talk her behind her back.
Your not a friend… I hope your man do the same fuckrey to you…. I hate some women them like look at the others an judge… she stay cause she love him an when we as women love sometimes we are fools…. you busy a back bite an I hope when you turn around your man diss you the same way… how would you feel… sometimes yes our friends need to tek heed but as a true friend we don’t talk behind our friends back an laugh because they are having relationship problems… we laugh with our friends an sometimes cry with them… my girl you know nothing bout friendship if she get another man you will start wish bad for her same way…. your time soon come to… nobody can run from it… let’s see how you handle yourself… karma is a bitch…
We all have that one friend who do damn foolishness and we try talk to and them do t listen. If tgere are a group of us, the chance of her bad relationship coming up is 100% and as friends we will make comment. I cant see all of us sitting and someone ask, “hey you hear from so and so” and that don’t spark a convo of how she acting like she nuh have no sense because she still with him. We are all guilty because we are humans and we all have opinions.
Sender you are not a friend.