IS THIS TRUE?

16 thoughts on “IS THIS TRUE?

1. Proof say she is a great dress maker since she able fi add extention pon de bag wid out notice.

Lolol

1. It is not impossible for her to be the best dressmaker eno. Doctors make the worst patients. I know great hairdressers that always have the most effed-up hair-dos. Because they’re so focused on making others look good ….they often times neglect themselves. Likewise…..nuff dressmekka nuh fix up dem self…..worse if dem nuh ina di spotlight and fussy (like di dancehall dressmekka dem). If she really good….
    Uno please run di link….cause mi have a wedding a JA next year an mi rather mek sumting …. than go buy uniform ina store. Lol.

2. No disrespect still, but mi juss waa know. Wha some people see wen dem look inna a mirror? Did this lady really really really reallly really look pan harself and seh “my girl, yu aggo be the hottest ting tonight” “You a seh one!”
    Real Talk 😡

3. About 20 years ago she was my hairdresser in Jamaica and she used to do a really good job so I don’t know about her being a dressmaker now.

4. Ven bless all because you trustt hairdo and no want to pay me,you do this post…try know what goes around comes around