IS WHEN PLATTY DUE?

10 thoughts on “IS WHEN PLATTY DUE?

1. den ppl dee member plati?

i tell u bout people weh a try delete dem hoeness but it will never be deleted. di man dem have all rights fi inna u indox luddy!

1. mi not even know har and mi seh di profile pic alone ah tell mi seh dem hav all rights fi ah inbox har…how she ago push out di baby, back ways like fi har profile pic?

2. Unno bitch Lowe the bloodclaat gyal nuh pussyclaat unno a most sodomite mi sure unno a look a pussy fi suck no man everything the gyal unno put it pon unno head

3. She been engaged for a minute too. anonymous up a top u sound hurt mum. This is a gossip site, we chat bout who we want whenever we want. Sure say u come pon ya and chat ppl too.

4. I think Plati is the most attention seeking bitch alive . She does and says everything to get attention looks like her precious Kavin is too busy with his hoes he can’t give her any attention. Poor soul she sad bad .

5. When har man dunn f**k har unno guh suck out the sperms out a har that’s all unno obsessed wid the girl man if the gyal shit unno watch and chat and I bet unno nah step to har stop dick riding the bitch y’all a bunch of pussies tf

6. Lol anon u sound like plattie all ghetto and shit. Hi platie. And p.s no one on here would want to touch u with a long poll much less put them good good mouth on ur infested crotch. Go and focus on the upcoming birth of ur child instead of what ppl have to say about you. Especially when its all true.

7. still don’t see what kavin see in this girl…why she never married before she breed…how much babydaddy she gone an no ring…hope he stays seeing as how every other man she tek breed fah gone…a so she love breed… I mean kids are nice but when they are planned for its way better…

8. Mi really haffi wonder if she really pregnant. All now mi nuh see no belly. No ultra sound with her name on it. No nothing. Attention whore like platty would mus put up pic of the belly by now. I don’t think she would miss the opportunity to post a pic of baby fadda kissing or rubbing the belly. Has anyone actually seen her with a belly?