ITY AND FANCY PRANK DING DONG

25 thoughts on “ITY AND FANCY PRANK DING DONG

1. Stand for something or fall for anything!!! I love this !!! Ding dong big up yute !!! Love how u neva sell out fi millions

2. I am so very proud of him, as this could have easily had another outcome. Ding gwaan hold up you head yute :2thumbup

3. Guh see how some man woulda negotiate di ting cause dem licky licky. Big up yuhself Ding Dong. Nah sell out yuhself fi a dolla!!!

4. Mi kno seh a nuff a dem woulda quick fi fling it up fi da money deh…..m always like Ding Ding and me really haffi rate him fi this….and it nice fi see seh in like nuff a dem hi a think fi tomorrow!

5. Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others….

He is grounded, humble nd very much on the right path..mi like how him neva blaze up nd act the fool but nicely decline nd show a vibes anuh everybody can get buy gwaan duh yuh thing yute

6. What if it was more money and he could retire without performing again in Jamaica.lol I wha kno why him think along dat lines.

7. He handled himself very well with respect and mannerism ,if it was some other artist dem woulda send up di white lady back unda har madda and when dem done cuss har not even drancrow would a waan shi fi dinner,big up yuhself World Ding yuh twanging up,mi like when him seh but that’s a girl dance.

8. proud of him

thats alot of money to turn down to stand up for your beliefs

bet yuh if it was elephant man , he’d be on tour now lol

9. I want to see the unedited version come on ding it wasn’t that Ez for you to turn down that 100k inna the xmas yah …..

10. I had to comment on this, big up himself Ding Dong.
    You have to stand for something or fall for anything… nuff n
    Nuff respect!!!

1. a lie me a tell ???

ELE would be backing it up in his VS PINK leggings right now

:alay :maho :mahongintip :selamat :travel

11. Nuff respect, stand up for your principles.Some man fi tek notes, he handled the situation tactfully and respectfully.