JAMAICAN MAN BEGGY BEGGY AND WILL TEK S*X INA DEM BATTEY(PART 1)

MI SEH IT ALL DI WHILE…………….DEM LICKEY LICKEY AND WILL TEK SEX FROM MAN FI A PAIR A SHOOOOOOOOOOOOOOZE…JUS READ YAH…AND MI ONLY A HIDE DI NAME BECAUSE DEM LIVE WID DEM BABY MADDA..

12030686_690578664406972_658849868_n-Optimized

0 thoughts on “JAMAICAN MAN BEGGY BEGGY AND WILL TEK S*X INA DEM BATTEY(PART 1)

1. :sup2: MET! bill me nu stop call you today 😀

I NEED that funeral emoji! This right here is oh so…the shopper ask if dem ago tek the slammings good fi de boot :hammer

2. OMG :mewek Baby madda in deep dodo bc I can only imagine that they do not use condoms…Ayyyy bwoy. sigh….serious times we living in.

1. If I was single and dating someone I seriously would hire a P.I. because these men have no respect for themselves or for anyone else. All his ass is worth is a pair of yellow Timberlands in size 8.5?? Not even a red bottom or Yeezy??? The double life thing is deadly. Scary sad.

3. See it dey, be warned, if u live wid a man and him a get tings, it nuh come jus so….him parts been working overtime paying fa it
    Mi fraiddddd a dem man ya, luv too much ligues

1. Mi nuh think suh enoh…look good at where di pics would be aldow dem block out, di outlines are def different. Also, look pan di ending ah di usernames. Eventho’ dem both begin wid D one ends with S and di nexx end wid E…two diff people..

4. To all babymuma weh deh ah Tivoli n such if uno pitny fadda cum round wid di nice clean clean yellow suntin deh deh run im bloodclawt cho :kts:
    runnnnnnnnn immmmmmmm

5. Sender, I honestly don’t believe your story. That shit looks like its between a man and a woman or two lesbians. Faggots have their own language and that certainly isn’t it.

6. Not sure if it’s two man pic, but it could be a man/woman. My man have my pic up on his page. And if he was talking to some chic it would come in like a lesbo conversation. Just saying hopefully it’s that.