am dating dis nigga wanna know how many more bitches with him
18 thoughts on “JMG MAN CHECK”
Toya u too desperate fi a man and attention kmft toya di whole a dancehall kno is u send dis in quick reminder “Damion and his wife” man ago mad u girl bye
*sigh* Dear sender, if his other women are ‘bitches’ it means you right up there in the bitch category too mama. Why you gotta be stylin other women over a man that you clearly don’t trust? Why not just put the feeler out ladylike? Kmt I hope he has a real bitch to run you up outta his life. Too damn ridiculous.
Lolol…Ms. Royal good morning.
Sender, you call him nigga, so no nigga treatment you qualify for? Girl you a one of many and me sure you know it from jump start.
Dude fi dismiss you fi trying to play head bitch role.
GM Met n bloggers,
Sender u’ve come to the right place,TRUST ME!!!Either ur mate gonna run een or his wifey or his Babymothers or his 1nite stands…maybe a combo or all of them!Jmg Fambily will tell u if u don’t already know which category u fit Inna. Dweeet Fambily!
Morning! Mus mate can no wife ah “date” har husband …or maybe ah one jump off becah dem probably not even go no weh except fi pawty weh him stand far from har and bring him bredren fi ride in a front seat so it nuh look no way to him wife & all mates lmao…weh dem dancehall people really know bout “date” ? Unno ah f**k nuhbadda try nice it up…
Anywho…..that man looks corny as hell…good luck Matiesha
Cant tell you who or how many – but when one of yall matie/wifie wake up and see this..when you go to cuss him – please tell him tight clothes aint for him… insult him and give him a gym membership.
Ah MY man and both Toya and Chyn ah keep my seat warm til mi fwd in back and ALLLLLLLL the chat weh ah gwan mi ah siddung and a pree….y’all need fi know wha really ah gwan…Me and him have been dating for a year he has a great persona and he will make all those insecure bitches feel like dey somebody….When mi drop pon di island Chyn haffi guh focus pon Triston and Toya haffi guh focus pon her man life….Cos i am the OFFICIAL Mrs R H….x
If you have to come on jmg to find out what your so call man doing then you need to drop him or ask him yourself or follow him or something… Why the other females if any have to be bitches I’m sure they don’t know about you and his telling them the same song and dance he told you so what now, did coming on here made you feel better… He is no one to hype about keep whatever you have going to yourself, get you another man so you don’t have to worry about what this dude is doing… You might be the only one or you might not be the only one some men just can’t be faithful at all.. Deal with it or get out and move on to someone else you can trust and you don’t feel seh you have to investigate because if you feel a way 9 out of 10 the feelings is legit…
All mi know pinkwall tun up cause di ooman/girl/lady/man say him wah know how much ppl a tek him. A how him walk? How him reach di pawty cause him caah move
A swear we as female jus kno fi give some f**k boy the most attention in stead of competing about jobs, assets, education, qualifications and our kids we rather fight and belittle each other ova a f**k boy come on Toya ur the dumbest bitch that would do this shit this happen lastnite and it reach on met this morn talk and tell di ppl dem seh remy tell u say him and chyn no deh is jus him likkle fren and di reason why chyn draw him weh is bcaz him tell har seh u a look him and him don’t want u so apparently both yall dumb asses r a big dumb bell and a oxymoron for this clown toya u need fi do better and chyn leave out dancehall f**k boys is not everything that glitter is gold
This nigga not even Mek sense smh from u see him u see f**k boy so Senda why u so worried and Toya Shame on u but can u answer me this Toya. Do u ever take a break do u ever just sit back and look in ur life girl u baby no reach no weh yet and u in a man problem not to mention Is not yu baby father girl why u always in a man problem and girl how much Man U change so fi Di month mi not even would a talk bout the year cah it no look like no man a say wid yu u always have different different man smdh u need fi check yu self girl a two baby u have by two different father and how old r u Kmt leave mix up alone a girls u growing set an example for dem
Toya ur such a pathetic bitch u went all the way to do this what did you gain??? At the end of the day him nuh bloodclat waan u and will never waan u. Yuh big and stay bad like stinking whoring Toya weh a f**k dung the whole a dancehall weh nuhbaddi nuh waan.. Bitch ur just a bloodclaat one night stand which man would own you up NONE cuz yuh stay bad nuh bloodclat. Toya put a leash pan yuh ole cuz it naah ole no man
Why is everybody arguing about a man that none of them don’t have and that live in the back room , no job no ambition , he sells dick for a living , him go party every night and live off of his friend dem weh ah buy liquor hands up in the air which one ah unno pussy him Nyam he ate mines …. Ugly bloodclot nav no ambition drankroo , remy stop wear the tight clothes dem and stop barrow yuh brother clothes dem
Toya u too desperate fi a man and attention kmft toya di whole a dancehall kno is u send dis in quick reminder “Damion and his wife” man ago mad u girl bye
If you have to play detective, then red flag , if there is no trust trust it won’t work out, smh by the looks of him is it worth it?
Cute girl in the back
I’m f**king him suh he’s our man.
*sigh* Dear sender, if his other women are ‘bitches’ it means you right up there in the bitch category too mama. Why you gotta be stylin other women over a man that you clearly don’t trust? Why not just put the feeler out ladylike? Kmt I hope he has a real bitch to run you up outta his life. Too damn ridiculous.
Lolol…Ms. Royal good morning.
Sender, you call him nigga, so no nigga treatment you qualify for? Girl you a one of many and me sure you know it from jump start.
Dude fi dismiss you fi trying to play head bitch role.
GM Met n bloggers,
Sender u’ve come to the right place,TRUST ME!!!Either ur mate gonna run een or his wifey or his Babymothers or his 1nite stands…maybe a combo or all of them!Jmg Fambily will tell u if u don’t already know which category u fit Inna. Dweeet Fambily!
Morning! Mus mate can no wife ah “date” har husband …or maybe ah one jump off becah dem probably not even go no weh except fi pawty weh him stand far from har and bring him bredren fi ride in a front seat so it nuh look no way to him wife & all mates lmao…weh dem dancehall people really know bout “date” ? Unno ah f**k nuhbadda try nice it up…
Anywho…..that man looks corny as hell…good luck Matiesha
Cant tell you who or how many – but when one of yall matie/wifie wake up and see this..when you go to cuss him – please tell him tight clothes aint for him… insult him and give him a gym membership.
:ngakak Yuh seet! And is feet are weirdly small too, so what sender being all possessive & aggressive about?
sender bitch unda yuh mumma. Why u referring to yourself and other females like that? Self esteem low bad.
Ah MY man and both Toya and Chyn ah keep my seat warm til mi fwd in back and ALLLLLLLL the chat weh ah gwan mi ah siddung and a pree….y’all need fi know wha really ah gwan…Me and him have been dating for a year he has a great persona and he will make all those insecure bitches feel like dey somebody….When mi drop pon di island Chyn haffi guh focus pon Triston and Toya haffi guh focus pon her man life….Cos i am the OFFICIAL Mrs R H….x
If you have to come on jmg to find out what your so call man doing then you need to drop him or ask him yourself or follow him or something… Why the other females if any have to be bitches I’m sure they don’t know about you and his telling them the same song and dance he told you so what now, did coming on here made you feel better… He is no one to hype about keep whatever you have going to yourself, get you another man so you don’t have to worry about what this dude is doing… You might be the only one or you might not be the only one some men just can’t be faithful at all.. Deal with it or get out and move on to someone else you can trust and you don’t feel seh you have to investigate because if you feel a way 9 out of 10 the feelings is legit…
All mi know pinkwall tun up cause di ooman/girl/lady/man say him wah know how much ppl a tek him. A how him walk? How him reach di pawty cause him caah move
A swear we as female jus kno fi give some f**k boy the most attention in stead of competing about jobs, assets, education, qualifications and our kids we rather fight and belittle each other ova a f**k boy come on Toya ur the dumbest bitch that would do this shit this happen lastnite and it reach on met this morn talk and tell di ppl dem seh remy tell u say him and chyn no deh is jus him likkle fren and di reason why chyn draw him weh is bcaz him tell har seh u a look him and him don’t want u so apparently both yall dumb asses r a big dumb bell and a oxymoron for this clown toya u need fi do better and chyn leave out dancehall f**k boys is not everything that glitter is gold
This nigga not even Mek sense smh from u see him u see f**k boy so Senda why u so worried and Toya Shame on u but can u answer me this Toya. Do u ever take a break do u ever just sit back and look in ur life girl u baby no reach no weh yet and u in a man problem not to mention Is not yu baby father girl why u always in a man problem and girl how much Man U change so fi Di month mi not even would a talk bout the year cah it no look like no man a say wid yu u always have different different man smdh u need fi check yu self girl a two baby u have by two different father and how old r u Kmt leave mix up alone a girls u growing set an example for dem
Toya ur such a pathetic bitch u went all the way to do this what did you gain??? At the end of the day him nuh bloodclat waan u and will never waan u. Yuh big and stay bad like stinking whoring Toya weh a f**k dung the whole a dancehall weh nuhbaddi nuh waan.. Bitch ur just a bloodclaat one night stand which man would own you up NONE cuz yuh stay bad nuh bloodclat. Toya put a leash pan yuh ole cuz it naah ole no man
Why is everybody arguing about a man that none of them don’t have and that live in the back room , no job no ambition , he sells dick for a living , him go party every night and live off of his friend dem weh ah buy liquor hands up in the air which one ah unno pussy him Nyam he ate mines …. Ugly bloodclot nav no ambition drankroo , remy stop wear the tight clothes dem and stop barrow yuh brother clothes dem