This lil gal. Scamming is not a hustle butch go work. Today u turn 22 or 23 years old and u have a greencard. A suh me see unu post them me a send them to 311 online. So keep hyping.
Can u friggin believe Jodi a go back fi part 2 they are now linkin up on Jamaica avenue .. Is Jodi serious that’s how I know she got beat ‘ lmfao she want more Beatin Jodi u have a kid u can catch u dead u dumb ass bitch worthless nuh bloodclaaat me want dem lock u up todeh!!!! U careless pvssyhole u .. Someone who wants a kid need to take urs cuz u don’t want her !!!
Bitch 9-5 no make fi u cuz u are a weak minded asshole who would hire u tho? who BITCH WHO???
I think the one in black can fight !
The one in blue kept holding her and not throwing hands !
One in blue didn’t get nothing in those weak licks in the end was dead wack! I’m sorry black won! She can hold her own the next one was annoying me not once I saw the one in the blue face .. cuz all now she wasn’t let up to get no hits in ! Girl in black don’t waste ur time the girl in blue is no fighter she is weak !!. Fight just start and already u head down .. Bitch how u gon see lmfao can’t fight
Nasty Jodi mi shame if yu family…..yu mother try wid yu and all yu do every rass day is put hard to shame….she bring yu come ere for a better life and yu come yah get yu green card and yu is a disgrace….y yu nah go look a job holiday a come go work and be a mother and come off a di street nastiness yu sick bad stomach….lil gyal mek yu tan so….yu day a Jamaica and everybody bran yu a nastiness and f**k mattress now yu day a America and yu come yah and get worse a better dem did leff yu bloodclath a yard mi yu f**k out yu two eye dem….you are a worthless mother that’s y yu baby father gave you the money to abort the child because he knew you don’t give one rass bout nobody but yu bloodclath whoring sodomite bisexual self….when yu find time if be a loving mother when yu live a street. A soon call child protective services pon yu nasty Jodi! Keep scamming man when dem ten whey yu daughter I hope yu run into a moving truck.
Dirty pussy Jodi!You is a disgrace to yu family after yu mother work and file fi yu, bring yu come ere with yu green card a diss yu come yah come do, turn scamma dirty girl go work nuh…go do a CNA course nuh…bloodclathhhh man…yu come ere with papers and a move worse than ppl who nuh have dem papers. When yu find time fi spend wid yu daughter whey do father give you money to abort it because him know sey yu was No mother figure fi a soul but through yu did a try hole him yu bring the innocent baby girl inna yu sewage lifestyle. Dirty gyal yu feel like yu can step aside and be a mother to yu daughter. Gwaan scam man when dem tek whey yu daughter from yu rass maybe then yu will wake up, yu is a wicked bitch you. You have yu daughter fi love fah and yu a thief now….yu dey a JA a f**k down di place and yu come a America and a get worse all start suck gyal….yu waan dash whey Jodi.
Everybody talking n the same one laughing in her face like MI fren fake asss bitches Samantha member u don’t have papers at all really talk to 311 get a life stop worry bout the girl daughter were is Samantha son Jamaica and wat she doing run the street always talking she don’t have a chic or child hold her down bitch that cause u left him Inna jamaica and it crazy nobodies show there real name
SPICE U FULL OF SHIT SAMMY A DO WATS BEST FOR HER SON JODI ALWAYS ACTING LIKE SHE THE HARDEST BITCH ALIVE (she look it) but she not hard … Sammy u win from the frist night a JUICY FRUIT Wednesday I bet u jodi shut her ass now … hold seats jodi hold several seAts
And them seems to be proud of them scamming
Yea shi fi find a work weh a pay inna food cuz yuh cyaa weigh 50 lb an a pick fight loll
Can u friggin believe Jodi a go back fi part 2 they are now linkin up on Jamaica avenue .. Is Jodi serious that’s how I know she got beat ‘ lmfao she want more Beatin Jodi u have a kid u can catch u dead u dumb ass bitch worthless nuh bloodclaaat me want dem lock u up todeh!!!! U careless pvssyhole u .. Someone who wants a kid need to take urs cuz u don’t want her !!!
Bitch 9-5 no make fi u cuz u are a weak minded asshole who would hire u tho? who BITCH WHO???
Smaddy see if unnu can get the videos Sammy a upload of the fight before dem delete me battery a dead so dem nah download
I think the one in black can fight !
The one in blue kept holding her and not throwing hands !
One in blue didn’t get nothing in those weak licks in the end was dead wack! I’m sorry black won! She can hold her own the next one was annoying me not once I saw the one in the blue face .. cuz all now she wasn’t let up to get no hits in ! Girl in black don’t waste ur time the girl in blue is no fighter she is weak !!. Fight just start and already u head down .. Bitch how u gon see lmfao can’t fight
Nasty Jodi mi shame if yu family…..yu mother try wid yu and all yu do every rass day is put hard to shame….she bring yu come ere for a better life and yu come yah get yu green card and yu is a disgrace….y yu nah go look a job holiday a come go work and be a mother and come off a di street nastiness yu sick bad stomach….lil gyal mek yu tan so….yu day a Jamaica and everybody bran yu a nastiness and f**k mattress now yu day a America and yu come yah and get worse a better dem did leff yu bloodclath a yard mi yu f**k out yu two eye dem….you are a worthless mother that’s y yu baby father gave you the money to abort the child because he knew you don’t give one rass bout nobody but yu bloodclath whoring sodomite bisexual self….when yu find time if be a loving mother when yu live a street. A soon call child protective services pon yu nasty Jodi! Keep scamming man when dem ten whey yu daughter I hope yu run into a moving truck.
Dirty pussy Jodi!You is a disgrace to yu family after yu mother work and file fi yu, bring yu come ere with yu green card a diss yu come yah come do, turn scamma dirty girl go work nuh…go do a CNA course nuh…bloodclathhhh man…yu come ere with papers and a move worse than ppl who nuh have dem papers. When yu find time fi spend wid yu daughter whey do father give you money to abort it because him know sey yu was No mother figure fi a soul but through yu did a try hole him yu bring the innocent baby girl inna yu sewage lifestyle. Dirty gyal yu feel like yu can step aside and be a mother to yu daughter. Gwaan scam man when dem tek whey yu daughter from yu rass maybe then yu will wake up, yu is a wicked bitch you. You have yu daughter fi love fah and yu a thief now….yu dey a JA a f**k down di place and yu come a America and a get worse all start suck gyal….yu waan dash whey Jodi.
Everybody talking n the same one laughing in her face like MI fren fake asss bitches Samantha member u don’t have papers at all really talk to 311 get a life stop worry bout the girl daughter were is Samantha son Jamaica and wat she doing run the street always talking she don’t have a chic or child hold her down bitch that cause u left him Inna jamaica and it crazy nobodies show there real name
SPICE U FULL OF SHIT SAMMY A DO WATS BEST FOR HER SON JODI ALWAYS ACTING LIKE SHE THE HARDEST BITCH ALIVE (she look it) but she not hard … Sammy u win from the frist night a JUICY FRUIT Wednesday I bet u jodi shut her ass now … hold seats jodi hold several seAts