Always jody..she is a frequent flyer right here pan di pink wall
0 thoughts on “JODY HOW OLD YUH BABY IS NUNG?”
Walk bout and beg man 20 dollars a party Jody u can’t chat to noboby lol you have no pride bitch .. You need fi stop walk and look man and stop dash out threesome fi hold man lol young gal u done out dwl
Who dis idiot goal bout one pumps kill cocky !??! 1 in 4 idiot gyal. One pums save life this miseducation of black women. We can’t still be this fool fool when people doing degrees by reading Wikipedia. Mi upset by ur post miss, permission to box you please.
oh Jody Jody Jody bitch plz u talking about that nigga dat nigga don’t even look like he’s interested in u n u know that bitch u need a f**king JOB everyday u think its cute to follow Kim-no-perfection no it nah look good inna real life a nigga say u come a party and a beg a money n the way uh breath STINK him give uh quick Fi u move Jody u too young Fi ave a Bby n thirsty same way with out a job everyday u post pon ig inna party where your Bby at I never seen u post u and your Bby spending the day but u posting about bitches taking your man dat don’t want you wat happen to ur Bby father huh oh shit that nigga must be sorry he got u pregnant . NO SELF ESTEEM JODI-BREATHURE
These two bitches are dirt Chantay feel like because Shi caan walk and promise man fi suck dem dick she is some body Shi tried dat shit wid Mi and I was going to buss her ass because she was trying to be disrespectful afta Shi F**k out di whole a Bronx nasty bitch slow down and get your life together and Jodi u keep walking up and down like u some body wid Yuh dry up hungry looking self
Jody jody jody weh hitch up under kim like kim a u mumma. Kim talk say u stick up the room cause all 2 days u no bathe. 5 o clock when pple a look fi leave work u just a wake up. Thank god fi kim cause u daughter would a dead fi hungry. If you nuh wake until 5 when ur child should a eat and shower and smell good. Move u stink like. Lowe chanti a u man look her
Walk bout and beg man 20 dollars a party Jody u can’t chat to noboby lol you have no pride bitch .. You need fi stop walk and look man and stop dash out threesome fi hold man lol young gal u done out dwl
Who dis idiot goal bout one pumps kill cocky !??! 1 in 4 idiot gyal. One pums save life this miseducation of black women. We can’t still be this fool fool when people doing degrees by reading Wikipedia. Mi upset by ur post miss, permission to box you please.
This likkle nastiness swear think she ah smaddy wid har dun out self. Fi ah young gyal you need fi have a better reputation and yuh ugly bad.
Who cares about Jody she nuh dead yet nextttttt moving along
oh Jody Jody Jody bitch plz u talking about that nigga dat nigga don’t even look like he’s interested in u n u know that bitch u need a f**king JOB everyday u think its cute to follow Kim-no-perfection no it nah look good inna real life a nigga say u come a party and a beg a money n the way uh breath STINK him give uh quick Fi u move Jody u too young Fi ave a Bby n thirsty same way with out a job everyday u post pon ig inna party where your Bby at I never seen u post u and your Bby spending the day but u posting about bitches taking your man dat don’t want you wat happen to ur Bby father huh oh shit that nigga must be sorry he got u pregnant . NO SELF ESTEEM JODI-BREATHURE
These two bitches are dirt Chantay feel like because Shi caan walk and promise man fi suck dem dick she is some body Shi tried dat shit wid Mi and I was going to buss her ass because she was trying to be disrespectful afta Shi F**k out di whole a Bronx nasty bitch slow down and get your life together and Jodi u keep walking up and down like u some body wid Yuh dry up hungry looking self
Jody jody jody weh hitch up under kim like kim a u mumma. Kim talk say u stick up the room cause all 2 days u no bathe. 5 o clock when pple a look fi leave work u just a wake up. Thank god fi kim cause u daughter would a dead fi hungry. If you nuh wake until 5 when ur child should a eat and shower and smell good. Move u stink like. Lowe chanti a u man look her