KACI PUT ON A NEXT V*GINA MONOLOGUE

8 thoughts on “KACI PUT ON A NEXT V*GINA MONOLOGUE

1. Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others….

Her husband is standing by her side 100% and told her wear dem as she plz and don’t stop posting, Post even more.

hope dat ansa yuh question nd more.

1. Lol! Mi stop pree dem UPT ppl yah long time wid everything! Sun nuh shine bright like di hypocrite inna dem!

And if you look pon nuff a di UPT one dem page now u a go see dem a post up demself inna carnival costume a throw word etc! But fail to see if dem suh up deh and seh ntn nuh bother dem den dem nuh supposed to a react! Dem fi member seh nobody nuh live dutty like dem! And Kaci fi member seh is a har grandfather big name shield her and her friends with di things dem a gwaan wid from high school till now!

2. She looks gorgeous !
    Go deh Kaci .. you say beauty . You say Freedom, body belongs to you .
    Is only your business .

3. Have Jamaicans always been this upset about carnival or is it only an issue now that yall own people are participating/embracing in another culture? Don’t shoot the messenger now just asking a question bcus tbh i don’t see the issue, carnival costumes have as been revealing since I was a little girl. so why is it an issue now. Back then carnival wasn’t celebrated in Ja but it seems like now that it’s presence is making a mark people are made at others for participating. its kinda hypocritical to me bcus other islands accept dancehall and all it “slackness”