Met You Dont See Kanisha Really Sick inna Har Head and Desperate To Really and FINALLY Get Pregnant For Pinkwall Boss & Claim She winning . Kanisha How are u winning that baby will not make a Difference in how Bassa Feel about you , thats just another addition to the squad . For Big Women Kanisha Really Sad .. & It Look Like She and The Baby Madda Prettimiller inna Ja Back at it SMHHHHH
A di children me sorry fa, real sad. They don’t deserve to come into these situations, what can the parents offer them. Children can’t raise children (big people wid child like minds), SAD. How much disrespect will they take and di bwoy bruck, please tell us what u r winning
KANISHA YU REALLY FOOL FOOL JUST AS YOUR NAME . I NEVER LIKE THAT NAME AND YOU PROVE TO ME SAY A FOOL FOOL GAL NAME KNAISHA ‘ YOUR THE BIGGEST MAN CLOWN BORN IN THE 60’s Why would you go breed for a man with a bag pickney he disrespect every month and come back a so your desperate for love and attention. You need a shrink my girl . A you name pretty dunce pretty with no brains for a man .
Kenisha baby don’t hold man and will never. Go look a man to respect love and want you for the hard work progressive lady you are. Marie must disgust of you. 3 kids no father remember pie never did look pon you plus Jimmy marcia did take your first baby father
Not a breed. Nuh pic of her hip dat. Kmt can hurt up nobody head, desperate attention seeker
Messy
no she really a breed for bassa it stink ah road belly big a video she post not picture you can see the belly if i laugh today me dead…this dutty boy
ME WATCH THE VIDEO BASSA FOOL REALLY BREEDING F**KING FOOL…I GUESS SHE WIN BROKE POCKET BASSA LOL….UNNO NUH MAKE ME PISS UP MYSELF TODAY
Hey a kerine a duh dis one fool makes many Caz di boy n her did left n she guh deh back wid him afta all di diss she diss him and him diss har. Kerine yuh sad nuh bloodcloth yuh shoulda shame fi tek him back mek ppl see afta yuh class him teeth dem how dem rotten n stink n ow yuh nuh want him back…idiot kerine yuh weak yo bassa ..man clown kerine. Di wull a wi a maxfield a laugh afta yuh f**king idiot rass