KANISHA WHEY YUH DEH NOW

Morning Met, this want crowd. Suh Kanisha went to Jamaica earlier this month fi watch Bassa cocky weh cyaan cool. Anyhow, Big show down gwan dung a Jungle between di two a dem. Bassa fight off Kanisha fi har money and har tings dem cause yuh know him bruk and hungry a nuh have dolla to him name. Yeah, him get a proper beaten from him family dem cause it never look good. Suh mi hear seh Bassa false teeth fly out a him mout when dem tun pon him. Bassa and him family dem not even a talk right now, him all get kick outta di yard, clothes get fling out and all these tings.

Kanisha so embarrassed she couldn’t even show har face. I guess she went to Jamaica to prove she a di wife, lol. But while she was there Bassa new ooman was in town, Yesssss yesssss, while Kanisha a worry bout Prettimiller, the new chick on the block Scamma Dolly was behind the scenes. She mussi never get Bassa file cause dat deh nasty body bwoy is nothing fi brag bout.
Anyway Kanisha spend up money fi keep Bassa fuss daughter Sweet 16 and who yuh think was right by his side? Scamma Dolly at dem, lol. Mi seh it was a show fi see di “two halves” make a whole. Kanisha a wonder how long it a guh tek yuh fi see seh dis bwoy is a cruff, and how much more embarrassment do you want. Yuh spend yuh money and him dash dutty wata pon yuh. Scamma Dolly weh yuh seh “I love you more” LOL this a joke to rassssss. Kanisha come look pon yuh competition. Oh BTW Met, the court ordered Bassa fi pay $2000 a week fi Prettimiller daughter. Kanisha mek sure yuh fit dat inna yuh budget!!

21 thoughts on “KANISHA WHEY YUH DEH NOW

1. Kanisha again????? Why why why?? Scamma who??? A scammimng Bassa ting deh?? Well dem kinda money deh faster than anything. It look like Kanisha money a tek too long fi send. This faster than Western Union. Seriously though, Kanisha stop mek di asshole clown yuh. Stop buy love, cause him nah change, and he will only get worst. Scamma Dolly get a copy of Bassa file cause you mussi a live inna di dark. What a life him a live.
    Prettimiller you seh if it was even a dollar yuh want it, good for you on the child support. But a Kanisha a guh pay it suh yuh good, lol.

2. Excellent prepared n presented Tea that can mek the excelsior tough crackers go down easy when mi dip n dab it..no need to stir.Kudos sender that will be all because dem sey only fools rush in,where Angels fear to trod smh.

3. BASSA CUSS OUT HIM MUMA HIM CUSS OUT HIM PUPA FIGHT KANISHA CAUSE HIM THINK KANISHA DEH WID CHEKKAZ A FLORIDA ..GO LOOK WORK WASTE BOY TIRED OF HIM NOW …KANISHA GO GET A LIFE N STOP WASTEE TIME PON BASSA ..HIM HUNGRY HOMELESS, CARLESS N EVERYBODY KNOW SEH A YOU PAY FOR THE SWEET 16 PARTY CAUSE BASSA DONT HAVE A DOLLAR TO PIS PON ,….THIS WASTE BOY WHEY ARNET GARDEN REFUSE LOL DEM DELETE HIM FROM DEM TEAM BASSA JUST WALK N LOOOK GAL TO MINE HIM WORTHLESS BOY ..him all ROB KANISHA A JAMAICA ME HEAR ..WORTHLESS BOY ….SOMEBODY GET THE TEA …MORE FACTS COMING

4. KANISHA DID NOT GO NO JAMAICA FOR NO SWEET 16 ……KANISHA LOVE BASSA BUT SHE LOVE HER MONEY MORE DWL…THAT WHY SCAMMA DOLLY COULD OF GO SHE KNOWS BOUT KANISHA N WHEN KANISHA DEH BOUT SHE HOLD HER CORNER …EVERYBODY KNOW KANISHA WAS NOT IN JAMAICA CAUSE AS SHE REACH THE AIRPORT SHE A POST PIC ..IF I LAUGH ONE MORE TIME ME PIS MYSELF UP TODAY…KANISSHA COME LOOK PON DUTTY BASSA WHEY YOU A BIG UP PON IG

1. The post never said she was there. She was in Jamaica prior to the party happening, she left way before the party gwan. She paid for most of the stuff if not all of the details for the party. The people dem a jungle nah tell no lie. Bassa wukliss because him a run up an dung wid Scamma Dolly and still a tek Kanisha money. Mi nuh know weh it a guh tek fi she see seh she’s just an option and not a priority.
      She put herself in this position. The disrespect is out of this world. Kanisha allow man fi deal wid har suh. Self esteem and shame deh pon zero. What is it about this careless, non ambitious dutty bwoy? Him don’t live nuh weh!!!!! She crying out for love in the wrong place cause Bassa don’t even love himself. It look like all him family give up pon him.

5. ME HEAR SEH BIG FIGHT GWAN DOWN THERE HIM IS A WASTE MAN…HIM CUSS OUT HIM MUMA LIKE DOG BASSA IS A WASTE BOY DONT MAKE HIM FOOL YOU KANISHA N SCAMMA DOLLY IS TWO BIG IDIOT A MINE THAT WASTE BOY WHO DONT LIVE NO WHERE ..HIM MUMA THROW HIM N HIS CLOTHES OUT I HEAR ….N HIM WANT FIGHT HIM MUMA YOU NO SEE IS A WASTE BOY DAT NOT EVEN RESPECT HIM MUMA NEARLY KICK THE WOMAN DOWN ….POLICE ALL COME A THE PARTY …HIM FAMILY NO CHAT TO HIM A DUTTY BOY ANY MAN YOU SEE DISRESPECT THEM MOTHER WHEY BIRTH DEM TAKE NOTES N MARK DEATH….HIM NO LIKE WOMAN HIM JUST LOVE DEM MONEY ….LOL..CAUSE ARNET GARDEN GIVE HIM ..HIS WALKING PAPERS LOL…….SOMEBODY TAKE THE CASE N LEAVE THE PILLOW ….

6. Kanisha too worthless leave Har yard go share bed with bassa and him father a jungle……because she want to watch bassa when war bruk him brother and mother beat him as slap out him false teeth because him diss them.bassa has no respect for nobody smfh.

1. :ngakak :ngakak Weh yuh seh??? Slap out him false teeth. A weak pon dah post yah. Homeless, hungry and toothless. Nuh wonder him cyaan smile inna him picture dem.

7. @bad and bounds yes false teeth slap out every rass pic him mouth affi lock….I want to know how kanisha manage when him put the teeth in glass of water at night to go bed lol. SASSY

8. Scamma get a life u post this pic to get kanisha attention…you need for get a ilife cause bassa don’t want you or kanisha him only want ur money …him baby mother pretty miller have him on child support him have to pay that court every week n him next baby mother a carry him soon so bassa can fool you n kanisha …nobody nuh want him but unno the two idiot …alll bassa do is walk n breath ppl n nah mine him pickney court have to force him to take care of his kids …what kind of man is that to brag about ….bout you a spend kAnisha money if I laugh today I pis on mysefbassa is no prize …homeless ,carless, jobless ,hungry n always seeking a next female to mine him n him six pickney…bitch bye☺️

9. @Facts. Mi know Scamma Dolly like a book she nuh have time fi mine man. And another thing go learn fi spell the word u were trying to write is breed and not “breath”. F**king dunce Kanisha yu need a panadol cause mi fren na go stop mek yu head hurt yu

10. If Kanisha was my sister I beat her to death lol I think she learn now you see how the bwoy deal with him babymother them and you still go tek him which woman in them right mind a tek a man with so manny new born kids and you never even smart to find out why them and him leff you was the one hyping about nasty bassa weh nuh live nowhere lol . Think him was somebody .

11. I here from good source that bassa not paying prettimiller child support so you know prison nah miss him lol Kanisha stop mine the kids them so who now scamma dolly going to do that job lol .

12. Woi if I laugh I dead. Kanisha yu nuh tired a social media mix up now??? When u ago have sense? Yu all tek up yu self gone a Jamaica gone a bassa yard after him buss yu ass the other day. Yu nuh shame? Bassa move on with him life so a time fi yu move on with urs, yu worthless piece of shit!! Scamma Dolly tek him weh fi good now Oh and another thing even if him family them did put him out. A mi nice clean fren tek him in. In a har nice good comfortable place. U ago drop dead now cause they both living together 1 gorgeous happy couple. So if bassa never work out fi Kanisha or the rest of babymothers, he’s working out for my friend. Oh and another thing Kanisha stop walk and tell people bout yu married to bassa. That’s such a lie. Right now u ago dead when yu see bassa post him engagement party pon him instagramWife A Wife