KANISHA YUH MATE HAVE RECEIPTS

14 thoughts on “KANISHA YUH MATE HAVE RECEIPTS

1. Bassa, why yuh commit dah suicide yah???? Yuh is a f**king dunce. Kanisha this is your birthday present. Bwoy nuh rate yuh. Prettimiller did warn unu fi leave har alone. Seet deh. Met a yuh a di boss, newssssssss mi sehhhhhhhhh!!!!!!

2. Smfh, bassa really full a shit after all that he said about kanisha saying he wants her money only.he up on his IG posting her for her birthday when he posted his other girlfriend yesterday for her birthday too……all because ppl talking about he post everyone else except her hence he had to fix that issue today. Comedy relief they are both bassa and kanisha crazy you better start think about you and your child and stop spending your money on kruff bassa. Kanisha you really gonna need that money to pay for that mental Ward your going to check into shortly.

3. She not leaving him. He’s gonna convince her it was just to “sweet up” the baby Mom to drop the child support case. Dwl

4. Den a which woman a tek up a man wah seh dem tings yah bout a next woman? Dear God dese crosses weh live pan woman like a leach a gwahn like dem real men..smh, and dese women weh deh pay man fi deh wid dem…?

5. Kanisha a try prove a point. But the point is……. you are a damn fool fi deh wid Marcelino “Bassa Skeng” Blackburn. Him soon ketch some infection wid di dutty cheesy buddy weh him a walk roun wid. Why Kanisha love Bassa suh only Satan know. The proof is right in front of your face and yuh still a claim him. Kanisha gwan guh serve God because that’s your only hope. Yuh a guh gwan until yuh meet yuh Waterloo, the girl seh leave her alone and yuh nah hear. Dutty Bassa when people a look media hype it should be in the positive right now yuh definitely in the negative. Dirty Bassa all yuh should be doing right now is getting a toothbrush, toothpaste, soap, bleach, dettol and a washcloth fi wash up yuh dutty stinking self. Yuh nuh look good a rassss

6. kanisha stalks every man not just bassa from bones to laing… people im telling u this girl is psycho.. di gal mek collage pon har whatsapp wid a sono pic from internet saying she was pregnant and also a positive pregnancy test.. she did it with laing, bones and she did it to bassa when nothing nuh go suh… this girl is just sick sick… all bassa class har she aint going nowhere cause she needs a man thats her priority lmaooo… sad eeh no sah poor thing…

7. So how bassa don’t pose kanisha pan his Facebook page weh the picture pose Instagram only bassa too bad him pose Kelly only pan face book and kanisha only ig lmaof all you ladies making your self a clown .

8. Bassa soon take down the picture that he pose with kanisha true are birthday she get a one fw if a me would kill that boy fi a talk them tings bout a mi money him want lolllllllllll bassaskeng is a ginal kanisha is the only income for him right now kanisha bassa have your heart he good to convince .

9. Lose offa Bassa at this stage kmt anyways yes him post up kelly on his fb for her Birthday then take it dwn the next day smh all kelly i really dont know why she dont block n delete him outta fi har life she a di next idiot. Prettimiller dont u think this is karma tho? Remember how u n ur frenz duh up kelly girl this is a dose of ur own medicine a suh yuh use to stalk kelly. Kanisha mi nah lie im starting to feel sorry for u cuz hear how u treat dis bowy good n thing but good gosh no sah yuh heart strong cuz when mi done run him nastiness. Bassa yuh need fi stop it cuz memba u have daughters but then again some a dem gyal deserve it cuz everybody know how him tan and still guh deh wid him kmt y’all are wasting my time bye #unosad

10. Kanisha has no shame.. she shoulda dead inna di car accident.. cause she is a waste to society.. A wonder if she get back a car yet and stop rent car… Gal a talk like she live good and live no weh.. Kanisha u a 43 and still live inna yuh madda house stop act like u have any assets on ig and fool the people dem.. yuh don’t have shit… all this hyping on your statuses we a ny know the deal so stop it… Everyday u deh deh a post bout man.. u never yet post yuh son yet wah judge grant yuh bby father custody because u is a psych patient… Go take your pills girl.. look at bassa him look frozy and dirty and clothesless like bout u a create bare fake page a stalk the gal..