KASI YUH EX-MATE SEH USAIN CYAH DUH A TING

101 thoughts on “KASI YUH EX-MATE SEH USAIN CYAH DUH A TING

1. Mi jus neva waan phuck di “runna” mi did waan phuck di “man”…luk here yuh kill me right off dis mawnin yah :ngakak :ngakak :ngakak yuh know she anuh de fuss fi seh dis cuz de other girl weh sned in her thing had the very same to say about him nd sex

Pon a real unno caan send in unno Groupie Tales nuh name nuh needed just yuh story nd experience

2. Now what is the point of this? Why does this young lady feels the need to make a post about her past sexual relations with Usain this is ao unnecessary and pathetic. It is time for people to ease up off Kasi this witch hunt against her is very wrong and as a woman myself I cannot bring myself to get up on a daily basis to tear anothet woman apart. We need to do better.

1. But you are here every single day commenting with the same sob story. Yuh doh wah she get tear down but you come everyday fi di likkle suss like the rest of us. Look how much positive article Metty a put out and them only get 2 comments. I don’t see you in there. Puhleeeeeeeeeeease.

Anyway, why dem ppl ya love come drop the b*o*m*b* inna miggle night. You know how much time mi haffi go back to the story dem and a pure 2am – 4am tea a boil. kmt.

sender! yuh too bad. :ngakak

2. Gwey dutty anonymous mi especially naw tap comment till she jump off fame she want fame she get move yuh rass. An comment back so mi dig up undaneath yuh like yam hill

3. Sender mi beleive u cause one a mi big ooman friend complain to me sah a soh her man stay him f**k fast, dun and gone him noh business fi u cum how u feel or nothing .

4. Most men weh share dem cocky like Usain cannot please women in bed – just likkle bobble head bishes like Kasi. Me no hav nothing gainst the girl but her attitude and demeanor oozes disrespect an she no dat cute fe walk round an tek liberty of others. Mad. She made herself become Usain doormat an waan people fe respect her like Usain a any god smh

1. Dem phuck out,caan phuck nd hood deh pon de half dead line is money mek dem still a get pus-c out here in dese streets

1. Truth and wen some a dem woman yah ah exchange fluids wid dem, dem feel shame IN THE ACT. Sex is an art. IF you are not physically, mentally and emotionally attracted to the man yuh a go feel LOW. I have been there and vow never to go back. Money no worth it, Simp an me know you know dis but dem nowadays hot girls here esi smh… Big up Simplicity…

5. Usain look like him nuh business if him partner wet or cum. Him just ago f*#k yuh dry wid one speed till him come and win and den u deh pon yuh own

6. SENDAAAAA….. Did he eat di pums?Mi waan fi know or confirm if a nyamings give him di herpes sore pon him lip wha day. Please and tonks

1. :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2
        :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2

driva, don’t stop at all

1. why come over here then mi love because yuh know we nah done as long as sun a shine & Kasi still an hype up over the 9.58second man. I don’t understand unno at all unno no like what is being post and the comments but unno deh ya said way a lurk

7. You can tell by how he dances that he can’t f*ck. He’s just tall and awkward with no rhythm or swag. Too much misplaced energy and bounces all over the place like a child. No surprise at this!

8. Me believe tha person yah, cause she a nuh di first a seh dis bout him! Oh well! Kasi good with the 9.58 cocky…couldn’t do it though…me haffi please!

9. @Met dem soon call in the reinforcements….nuff a dem who a comment and a done Kasi a di same ones she a pose up with and don’t even know it….me did a cheer fi har originally, but the gal is a f**ng idiot and a proven liar, who certainly nah win shit, mi nuh kno why dem a deny it!

U never see how dem run on pon me post yesterday, wen me point out everything! And a come try put me inna di matey pool! Mi couldn’t f**k Usain, and it clearly nuh hard fi get inna fi him pants! Mi jus nuh want him, and certainly don’t envy Kasi!

1. This.
      If he’s giving them money then he don’t care if they’re pleased or not as long as he got his money’s worth.

I can believe he’s telling sender and others Kasi is an idiot. It’s matches how we’ve seen him treat her and, there has been tea spilled that he used to show his friends her naked pictures.

10. LOL me want dem done her everyday! Keep em comin Met dont atop the progress! Me shoulda tek him when me did have the chance jus fi spite the likkle b*tch

11. That’s why she looks so stressed in the face and has to resort to stepping out on him when she flies out to Miami. Bare hard stabbing and its over in 9.58. SMH

12. Lolol u know I remember like it was just yesterday when the link was post in 876 comment section about the first blog. First story was about kartel and groupie and a long dam time that so idk why ppl still come here talking about them tiad to talk about this and that if y’all don’t get it by now it is clear y’all won’t every get it. Some of u only man when yah fav get posted but is it a next y’all ready to spill it.

1. yah look the very word Groupie is in the name of de site,dem a complain wen ppl nah send in much groupie suss as before plus Kasi loves every bit of it

1. True. She was way too good for Asafa. I hope her man is helping her raise her daughter she doesn’t deserve to be a single mother.

13. Kasi can’t get a break….. Is it that you bloggers feel Bolt is too good for her or she doesn’t know her self worth.

1. No, no. The Usain Bolt that we see here does not deserve Mitzy. Him need fi clean up him act then can go back to she.

Don’t speak fi we

2. I don’t think he deserves Mitzy either! No self respecting woman would be associated with Bolt right now. Maybe in 8 years when he calms down. Right now, if mi a tek him (and it would be solely for his money) not a soul would know! I wouldnt want no hype from nasty Bolt.

1. Kasi is likeable on the surface but, the more she exposes herself the more we see what she’s really about. She’s an attention seeking opportunist.

1. He looks like the type to pump pump pop and collapse. I don’t see the hype with him either. Kim could do better.

2. I know someone who slept with Didi. She said he’s very romantic and a decent lover. She was only disappointed because she wanted hardcore sex and didn’t get it. He’s average size, but not Small and smelled really good. He looks dirty but he’s clean she said. He has asthma and can’t stay on very long so that’s another thing. That’s all I got. Lol

3. Dwl @ Didi dash out. Saw Kim the other day seems to be on “top of the world”! But Sendah maybe the runner wasn’t or isn’t emotionally attached to you, maybe if he was it wouldn’t be slam bam thank you madam. Just my opinion. Men usually try to please women they care about, my 2 cents no badda cuss mi out! *nah look* Kasi yu deserve this truth telling humble yu self!

14. I always assume him can’t bubble in the hole just come on and come on the p#%<€y . Him no hear the song come let me spend a little time in a you hole ' he appears to me as lover boy never .

15. Warren Weir is the same thing. Wi f**k and him done Inna 5 mins pure ram and jam and his dick is average so I don’t see why these girls kill up demself ova these guys.

16. heyyyyy di groupie dem a roll out wid the stories!

Any tea of Popcaan, Asafa, or Germaine Mason?? I’m very curious!

1. By all accounts Pappy koki soft like pop n dead Asafa koki a work well it nah run no race lol and I don’t recall reading about the other person

17. But wait deh if Kasi naw get the money an di buddy no Mek sense…. so di gal really deh deh fi di hype den what a looooou gal…

18. This might be an unpopular opinion but she seems to genuinely like him. She likes his corny catch phrases, the awkward dances, his lack of style, the terrible haircuts and bad teeth. She likes all of it.

Nobody should have a problem with who she choose because there is somebody for everybody! BUT Kasi go wrong when she started to behave as if everyone is jealous of she and Bolt, and was making up lies and seeking attention to save face when he began to behave badly. He was doing the most and instead of being humble and letting everyone cuss his ass for the dog he is, she tried to hype up. Besides his athletic ability, fame, and money, there isn’t much to desire with Bolt but that doesn’t mean she doesn’t see something in him that she likes. She just needs to humble.

1. She’s in it for the money. Just look at how she acts. Out of all the things said about her the past 2 days on Pink Wall what did she spend her time defending? Her clothes and whether or not her shoes were authentic.
      When they were in Bora Bora and there were criticisms in all directions what was she defending??? The price of the bungalows and the price of her clothes. She said nothing defending Usain or the relationship.
      When we were talking about Usain being caught again with other women the response was her bills are paid, she’s driving the range, and she has a $3 million closet nothing about love, great guy, respect.
      She worships his celebrity and money so she don’t care how he treats her or how many women he sleeps with or what his hair looks like or if his clothes are matching. As long as she can latch on to his celebrity and get money out of him that’s all she cares about. Usain is a lifestyle upgrade for her and that’s all she sees in him.

19. THE WALL DONT TEAR DOWN NO WOMAN ..IT HIGHLIGHT THE FAKE INNA UNO, D LIES INNA UNOO , D FOOL INNA UNO, IT MECK UNO KN SAH UNO NOH SPECIAL AS HOW NUFF A UNO TINK IT MECK UNO KN SAH NUFF A UNO A SIDE CHICK , IT SHOW UNO UP SO MUCH THATS WHY NUFF A UNO WAH MASH IT DUNG UNOO A CHAT BOUT OTHER WOMEN HATE PON UNO FI WAH?? UNO FAKE BODY AND FAKE CLOTHES WID NOTHING BEHIND IT …LISTEN IF UNO LIKE OVER YAH…..MOVE UP

20. Asafa can fukkkkkkkkkkkkk him skill in all department long distant runner dont test him if u have asthma or long distant issues cause u goh dead

21. But everybody different, you may nuh like it smaddy else may like it. If Kasi satisfied with what him delivering in bed who is you to tell her nuh fi teck it? Everything a nuh fi everybody, such is life. If a woman secks 10 men she lucky if one is a dynamo in bed, me been around di block and back and most men are just average or below average, but sometimes you strike gold and do find that memorable one.

22. Why would anybody even pay attention to that first of all it says anonymous so it could be a man in his basement writing it just to troll people.

23. Look like Asafa a lead!!! A nuh di first Mi hear Di di cocky likkle and anybody look pon Bolt know him caan f**k! He so thirsty for three some and caan contribute Shit

24. Unnu Mek mi a dead wid laugh…love 3sum and caah contribute. Mi love when me and me hubby com same time. Usain you need fi do better sir!

25. Met mi nuh Ex-Mate to not a bbc Kasi. She more mi mate mi nuh fool suh. Usain cannot F**K all the money him did a dash out and a buy mi tings and mi family tings mi nah stay wid him and di crawny f**k. I was f**king Ugo fi years. Everytime mi f**k him mi feel like mi just done try run him dung and cuddnt catch him a bbc KMT I doh wah gi wey tuh much caa mi know Kasi dey ova yah hawdddd.

Dis 1 time mi nuh know if Kasi and him did dey dem time dey but we did a F**k 1 night and she nuh stop blow up di man phone he thought it was urgent suh him look pon it KMT puddung back di phone a sey ” wah do da idiat gyal yah man” he wanted me to answer but mi nuh inna di drama business just hurry up and dun caa yuh a drip sweat pon mi Lawd Gawd

Mi did a vibe wid Usain fi a while him have him gentleman ways nah lie but him dutty bwoy ways tek ova more. Kasi if mi want Ugo mi cyaan get Ugo mi a betta gyal fi yuh caa mi phone nuh stop ring a him dat a try get him buddy wet inna some good hole. All the clothes and boot wey him buy mi and mi family and the money him dash out mi was neva a whore and mi nuh hype dats why di man nuh wah stop reach mi. Yuh fi humble yuhself idiat gyal dats why him nah guh stop shame yuh a road. When all this shit was going on Hello Kasi who him left Cabana City wid? All di hype yuh did a hype yuh neva get a f**k da night dey. Him neva F**K mi but mi KNOW a neva yuh But mi did get a nice Christmas BONUS $$$$ and a bag a message bout please come siddung pon mi hood shhhhhhh nuh sey a word though mi gyal hang on to di pockets fi dear life cause mi nah f**k Usain no more mi all a dodge di man and MI Still get more respect dan YUH

House cyar land all buy mi madda a nice likkle C class nah sey Usain gimme all dat but di likkle shellings help whole heap

Kasi gwaan hype yuh is a big eediat gyal compared to the REAL Good Gyal Goodies out ere

MET MERRY CHRISTMAS

26. Might as well stop post Kasi and Usain cause she,s baked on to his life like Rodigan flyers to his headstone. She nah leave and him nuh ready fi leave yet, so enough of dem.

27. Me neva need no boy fi tell me Usain cudn f**k………from me look pan him me see it but me no tink nobody a tek Usain for sexually pleasure its all for monetary gain so it is what it is

28. Yes asfa is a A LONG DISTANCE runner inna real life an him dont dicuss oman him is a good kisser , good hahah, good loverrrrr yep yep yep , smell good taste hood a mean good haha an all of the above meck u toes curl an u wah climb wall like spider girllll mmmmmmmmmmm me gwan teck a cold shower