Look how long this batty man live in attic over him grandma head him give 1 million dollars to who and him live a queens all him life don’t give nothing to his community not even block party or water for ppl them at him grandma church move ya nasty self when every nite come u beg food from d&g pat shop for one dollar chicken u move up from Brooklyn and gone LA to give 1 million aids to the man them u mean
HIM BROWN AND LOOK GOOD THO – A LONG TIME MI NUH GET A F****K OF A HIM – BIG UP GOOD HOLE DUGGIE – BUT WAIT NAH KIMALEY HOLE DID BETTA – MET KIMALY HAVE SOME GOOD COOCHIE A MI FI TELL YUH –
Den a wha coulda cause dis now.
A wah di rasss clat do this poor as Jamaican hungry he she ya. Always a run Down video light. RIP Nipsey
Dougie don’t even have $10,000 much less 1 million.
Is this April fools jokes :ngakak :ngakak :hammer Thought today was April 10
Look how long this batty man live in attic over him grandma head him give 1 million dollars to who and him live a queens all him life don’t give nothing to his community not even block party or water for ppl them at him grandma church move ya nasty self when every nite come u beg food from d&g pat shop for one dollar chicken u move up from Brooklyn and gone LA to give 1 million aids to the man them u mean
What did he open to raise that money,agofuckme account?
US or Jamaican dollars?
More like 1 million buddy pass points lol
HIM BROWN AND LOOK GOOD THO – A LONG TIME MI NUH GET A F****K OF A HIM – BIG UP GOOD HOLE DUGGIE – BUT WAIT NAH KIMALEY HOLE DID BETTA – MET KIMALY HAVE SOME GOOD COOCHIE A MI FI TELL YUH –
BREADIE???…Aren’t you supposed to be dead!!??Mi bumboclaat NO SAH! :hoax2 :malu2 :nerd
Him too desperate for attention. KMT
Mark the date cause this is history.
That looks like a fake post. That’s not even an operative site.
I type it in And nothing come up so I don’t know how true this story is and breadie gwan guh Kay Down back dovecote
Nuh him write bout him have only did have $200 inna him account an guh dance guh henka and ppl neva support his event.
LMFAO. no somebody gotta make this man rich or something.. he is to much for his own self
if the man says he donates .. he donated
A suh Dougie looking like Teddy Graham cookie.