KIDS IN EVERY GENERATION

Tashi gopie a the biggest scammer she scam the system and get ten thousand dollars the other day a it makes she a hype suh.. she a sell bleaching cream and it no good a no it she used she buy her bleaching from New York the gal a dutty scammer she a run from the law and a used all kind a fake name fi scam.. you think the one order boy a go lef him nice clean woman fi you you have 7 kids fi 7 different man bet you neva tell nobody bout the one dem weh u run lef a Jamaica you lie but you age and you pickney dem a Jamaica you have 3 big son a jamaica 25.. 27.. 28.. that a dem age talk but that and give me back ne money weh you thief I told you I have you file..

5 thoughts on “KIDS IN EVERY GENERATION

1. Met please tag this in a Philly. This gal is sick bad me cah believe she have more pickni than the 3 me see har a show up. Sad part about this is the gal. White like chalk and di picking dem blacker than Shaka Zulu. It don’t add up it look embarrassing..

2. Mi she a congo party. Conga walk in wid him woman and bleachout cottage body Tashie tan up one like piece a trash. Sis yuh nuh shame? Nuh care how much bag and money yuh a post bout di man still nuh rate yuh.