KIM DI MAN WHEY YUH HAVE NAH GUH NNNNNNNNNNNOWHEY AND YOU KNOW IT………HE CANNOT FIT INTO MANY THINGS AND NO WOMAN NAH GO DEAL WID DI TICKLING TOO MUCH SO SLOW YOUR ROLE …………SLOW YOUR ROLE…DI PEOPLE DEM SEH YUH GUH A GIRL APARTMENT WAA FIGHT CAUSE YUH GUH FI YUH HUSBAND…….AND YUH KNOW YUH HUSBAND MUS COME BACK CAUSE ONLY YOU ROCK STEADY WID HIM DIS WHOLE TIME……..DONT BE AFRAID HON…THE GIRL IS JUST SURPRISED AND WHEN SHE GETS OVER THE INITIAL SHOCK SHE WILL TELL YOUR HUSBAND THAT SHE IS UNAVAILABLE..WIVES DONT SEEK CHILE…STAY A YUH YAAD
This girl looks depressed. She never yet look happy. I tell people all the time, don’t watch these social media chicks. They seem to have it all but they are very unhappy.
dat happen when u nuh work and affi depend pon man.
This generation of women love depend pon man dats y man beat and mistreat dem so much
Facts
AH GRUNG ME REACH WEN MI READ DI TICKLE
She know how he was before she married him so anything comes her way that what she get she know the deal already . When she wasn’t married he cheat , beat her , and she still did a threaten to fight all his bitches but she can’t fight all mouth so sit your married ass at and wait till the man done cheat . You married a dog and you knew this so keep your fleas inna yuh bed . You married for hype and fame no sorry for she at all
@ https://www.youtube.com/watch?v=tnC-UWFwe00
if u still ina honeymoon stages & hafi a fight gal fi your husband then corner dark fi u, but kim a ediot cause donia did class her up wicked wicked say her mouth & pussi stink & di ediot run dung hype gal still go married di crosses. kmt i know smaddy who him fkk one time & girl say she shocked when him tek out di peanut buddy & worst it cyah tan up long she mek up story say her man a come home now him fi lef lol she ignored his text & calls ever since
This story was made up by some crazy fan and sent to Dear Dream and another obsessed idiot resent it here ! Come with facts if you wanna post a story ! The girl didn’t go no where to have no confrontation with no one , nor is she the type to have one it’s just silly ! And it’s sad many reading will believe this crap it’s actually laughable
And mi wudda like fi tek di time and tell di senders dem doe dweet. Please please a beg cause a really doe waa di tings dem
Same thing I say. From bout end of 2016 some serious campaigning a gwaan with pure made up shit and no fact check? How that work. This blog is to big for that.
Megan don’t let your so-called friend Jojo influence you to embarrass yourself. You did swear say the baby would hold him and he didn’t. Just make sure you protect your self bc Lille buddie didi stick it everywhere. Didi like most of these guys just won’t grow up. They like to have their cake and eat it too and bc you are solely dependent on him you can’t say much to him but it don’t look good fi a hot girl with a ring to look fi fight off matey.
More details on the pop please .. mi need the tea
So is this story true or not?? Because her fren Trish a seh a lie she was with her all day that day, people a seh a well early inna the morning she show up a call out the girl.
She isnt a confrontational person in person suh tek it with a grain a salt. Di people dem fi send in facts but mi a get up mi links dem fi mek sure mi check better before mi post
Wedda mawning, noon or night she confront gal, a wey day she married she nuh supposed to inna nuh bangarangs wid nuh gal. A nuh who a di man wife…. A who willing fi siddung an accept di most bun. Dem did sprinkle Big eediat gal syndrome inna di air fi new year’s Suh ladies if yuh did on the outside becareful. See di fuss effects a it yah from idonia wife yah.
PEOPLE SO LIE AND WICKED BOUT AIDONIA SAY HER PUSSY AND MOUTH STINK UNU TOO LIE. JUST JEALOUS OF THE GIRL. WHY WOULD AIDONIA SAY THAT THEN MARRY HER????? UNLESS HE A PEICE OF SHIT
You need to check your facts before you start calling people lie and wicked. He said it for real and there are screenshots to prove it…he even made a diss song about her. He married her because she is the only one who would put up with his cheating ass and no tool.
Yes big and bold on twitter they need to stop talk bout ppl a tell lie
, all that happen when she and some other female got into it over him
@anonymous he did say that couple years back facts and y anyone would be jealous of Kimberly look from she deh wid donia and dnt even have a visa or a car plz get facts together
WELL AIDONIA IS A PEICE OF SHIT IF HE TALK THAT WAY ABOUT HIS WOMAN. Send the screenshots