Met..a true say Kranium and slim engaged??
Me see her pon onstage last week a say she engaged and her fiancé help wid her career and him inna music but me just a hear say a Kranium
0 thoughts on “KRANIUM AND SLIM DEH?”
So how people know dis?mi tink him was a real private youth nuh him sing say nobody nah fi know
Dwl dem weh them expect.. Hello baby mother I just want to let you know we are here for you.. If is schhol fee you want.. When we done with him over here he has to pay up. Did u see the jinx story? Did you see her apology speech that she wrote? Come we are here.. Please Dont hide anything because we won’t be able to assist you. But if u tell we everything we can and will see to it that greeniearm pays what he owes you.. Thank you [email protected].. He will pay what he owes.. Just dash out ooun business
_____________________________________________________________________________________________
*tears* mi a shake …uno bad
DWRCL. Hey MET u luv di fu**ery. U see how fast u sen on di email? CTFU. Mi a wait fi di labbrish too. woooiieeeeeee
From what I know slim wanted to collab with kranium for a very long time but he was hard to get a hold of .. She woulda Skype him till thy kingdom come and nothing .. He was suppose to be on the song “cya do it” not I-octane me frighten when me see she draw fi hot ras!
Wait !!! Ana kranium him name a greeniarm him arm stink nuh bloodclaat U memba u days a 140 greeniarm U member the chini food dem wat Jody use to scrape up the quarter round the house to buy to full U belly an the chini man say (in the Chinese voice) ( u noooo go tip no chicken wing. No fry rice ) stinking arm boy member the one shoes Wey u did have an the gal buy u the Louis shoes an u wear it one time an give it away cause u don’t know nothing ! U Tink u hot now member the potato what Jody roast to put under u arm stinking arm greeniarm ! Pure draws swing ova u head in 140 just fi some food u stink ! U go get a lizard an let she crawl from under her tree send back the batty Breath lizard ina the river gaza slim cocky slim whateva di f**k u name u didn’t get a trophy u get a stinking arm boy what love pacifier ! Remember a long time gaza slim u a try get him to do a calab an him refuse cause him I love with Jody an hide u cause him just want him ass lick cause u is a ass licker greeniarm suck out him mother pussy fi she stay with him an she still left him a go married tell the world greeniarm !
It all start from Jody ask him fi the baby school fee u should a shame stinking arm boy u hot an u let u pickney get kick outa the private school cause u don’t pay the school fee now u make u lizard crawl from under her tree an a change color gaza slim cocky slim u loose u don’t have no mate Jody been left the stinking arm bway an married ! She tired fi him eat har p$& fi she stay with him she Tired a di arm green arm u remember u days a 140 when Jody used to scrape up the quarter dem to buy u chini food u did hungry like dog the gal sorry fi u an feed an u turn round on her bout nobody na fi know everybody know now that u mouth filthy one shoes bway ! Jody married an live way in the Hampton gaza slim kranium still a hide u from Jody him just want him ass lick cause u is a ass licker u eat kartel c$cky like rice an him buss u ! U is no comparison to Jody u look stink stop put up u own pics on pink walls fi get a hype cause Jody naa trouble u she don’t know u ! U don’t have no mate !
It is so funny to see this on here toay…just yesterday on IG she and her boo was eating nice and healthy steam fish dinner whoebut she crop him out. A follower told her why she a hide him bc she is a big woman…whoever boo is Slim is very happy and in love.
So how people know dis?mi tink him was a real private youth nuh him sing say nobody nah fi know
Lmfao is attention she looking kmt slim stop call up the man name him have him woman
Me heard that to
But kranium have him good up baby madda since when
dwl @ anonymous 8:17
old news him a hide and f**k it rite tru buy ticket fi she go bahamas and all. waste man thing bz popcaan and kartel nuh dunn freak slim out
This is Kranium baby mother please let me know how I can contact you and give you my story?
[email protected]
A suh you ansa quick..lol
den nuh mus :nerd
Dwl dem weh them expect.. Hello baby mother I just want to let you know we are here for you.. If is schhol fee you want.. When we done with him over here he has to pay up. Did u see the jinx story? Did you see her apology speech that she wrote? Come we are here.. Please Dont hide anything because we won’t be able to assist you. But if u tell we everything we can and will see to it that greeniearm pays what he owes you.. Thank you [email protected].. He will pay what he owes.. Just dash out ooun business
_____________________________________________________________________________________________
*tears* mi a shake …uno bad
DWRCL. Hey MET u luv di fu**ery. U see how fast u sen on di email? CTFU. Mi a wait fi di labbrish too. woooiieeeeeee
him baby made nice but i think slim a freak him out bad bz him in to har bad or whatever else the reason don’t know
Met wid a swiftnisssssss u a kill me ! 😀
From what I know slim wanted to collab with kranium for a very long time but he was hard to get a hold of .. She woulda Skype him till thy kingdom come and nothing .. He was suppose to be on the song “cya do it” not I-octane me frighten when me see she draw fi hot ras!
But baby madre hurry up mumz :nerd
yes she fi hurry mi a wait oo
Lol @met I swear u a di best … Patiently waiting on the Tory
Kranium liked her & was lookin her a while back. She was skeptic at first but her frenz eventually convinced her he was hot!
Met not a no kranium did a look .. ‘Twas slim was looking seeking but wasn’t findin …!dis a news to me .. Baby mother where art dou
Wait !!! Ana kranium him name a greeniarm him arm stink nuh bloodclaat U memba u days a 140 greeniarm U member the chini food dem wat Jody use to scrape up the quarter round the house to buy to full U belly an the chini man say (in the Chinese voice) ( u noooo go tip no chicken wing. No fry rice ) stinking arm boy member the one shoes Wey u did have an the gal buy u the Louis shoes an u wear it one time an give it away cause u don’t know nothing ! U Tink u hot now member the potato what Jody roast to put under u arm stinking arm greeniarm ! Pure draws swing ova u head in 140 just fi some food u stink ! U go get a lizard an let she crawl from under her tree send back the batty Breath lizard ina the river gaza slim cocky slim whateva di f**k u name u didn’t get a trophy u get a stinking arm boy what love pacifier ! Remember a long time gaza slim u a try get him to do a calab an him refuse cause him I love with Jody an hide u cause him just want him ass lick cause u is a ass licker greeniarm suck out him mother pussy fi she stay with him an she still left him a go married tell the world greeniarm !
Met when u drop this story please ping me lol JMG nah go good again
It all start from Jody ask him fi the baby school fee u should a shame stinking arm boy u hot an u let u pickney get kick outa the private school cause u don’t pay the school fee now u make u lizard crawl from under her tree an a change color gaza slim cocky slim u loose u don’t have no mate Jody been left the stinking arm bway an married ! She tired fi him eat har p$& fi she stay with him she Tired a di arm green arm u remember u days a 140 when Jody used to scrape up the quarter dem to buy u chini food u did hungry like dog the gal sorry fi u an feed an u turn round on her bout nobody na fi know everybody know now that u mouth filthy one shoes bway ! Jody married an live way in the Hampton gaza slim kranium still a hide u from Jody him just want him ass lick cause u is a ass licker u eat kartel c$cky like rice an him buss u ! U is no comparison to Jody u look stink stop put up u own pics on pink walls fi get a hype cause Jody naa trouble u she don’t know u ! U don’t have no mate !
It is so funny to see this on here toay…just yesterday on IG she and her boo was eating nice and healthy steam fish dinner whoebut she crop him out. A follower told her why she a hide him bc she is a big woman…whoever boo is Slim is very happy and in love.
@Anonymous, yes a him sing de song say “Nodody nah fi know”, but guess wah? Now everybody “wah fe know”.
Met tie up u meters finger dem me done I can’t tek it nuh more lmao