KRYSTAL AND BEENIE CLOTHES

15 thoughts on “KRYSTAL AND BEENIE CLOTHES

1. tired fi tell u say this gal thirsty fi attention; she fi go live near Hermitage Dam, this dun out wana-be careless gal is trying so hard to be a fashion icon of sum sorts kmt she look stupis as fkk in those clothes, real papishow. Beenieman a gal clown from longtime, she look old & used up, her desperation is obvious, she nuh realize beenieman a nyam her out?? before she get a stylist, she busy a spend out her paycheck pon beenieman lol gal cyah fool suh? where is her friends/family/mom to advice her??? she need guidance. She seemed lost & confused, very frighten fi man. kmt smaddy please tell her stop wear old bruck & fixup yourself. Stop run dung beenieman , it kinda clear him not that into u no matter wah u gi him fi wear.

1. Thank you!!! Beenie Man is grown, so no one can tell him what to do. People need to leave them alone. Crystal and Beenie big up oonuself.

2. Why she keeps covering her neck? Her head is already big and she has man shoulders and a lot of hair so she should show more neck and cleavage to even out how she looks. You look good in off the shoulder stuff. Also her eyebrows are always too heavy. Those glasses want fi change to, get some white frame ones with smaller lenses. Wear longer earrings and stop tie the piece a cloth cloth them round your waist, shoulders and neck.Wear shoes that cover your heels so that your feet dont look so big. And if u a wear a big top slim it down with something tight at the bottom. Krystal is trying to dress like a short, petite girl with more delicate features and she cant pull that off. She needs to revamp her wardrobe and put outfits together that will suit her features and body type.

3. Sorry Met but mi haffi seh it, Beenie man takes on the personality of any woman him with! Mi nuh kno if a dem decide fi dress him, or him decide fi dress like dem fi compliment dem!

Member when him did deh wid Angel and dem dress hot a road, cause Angel was hot gal a road, nuff custom pieces, suits etc him did a wear hard. Member when him did a bun Angel wid Barbee him start wear nuff a di foreign clothes dem like a deh so him come from and did all ketch likkle twamg! And when him did wid Carlene a ntn but bling cause a dat she like!

Whatever style him woman a beat a dat him beat to! Why him start look suh is simply because Krystal nuh really hav nuh style! So him end up look like idiot! Sad but true!

4. Uno Leave Krystal alone, when all who a comment bout she thirsty for attention can achieve what she has achieved at age 26, then uno can pitch pon her! Is what? because she not dressing in the tired aliexpress and fashionova and forever21 clothes dem she cant dress?! rae rae is not for everyone! lowe di gyal and her man, if Beenie never want her him wouldnt be with her, make she enjoy her turn in peace kmt

1. mek me tek u on early; first of all; thousand of ppl have actually achieved more than u krystal, a degree can be had by anyone who has money & time to read for one, plus a rjr u work for not CNN, next ting di peice a car weh u a hype pon can also be bought with said money; u claim to achieve alot but still desperate for community cocky gal relax cause beenieman a fk from before u born, u frighten fi man its sad!!! at age 26 u look older than sista p, its clear u hole no good cause beenieman man nah spend dollar pon u girl, focus on getting more outa life than IG likes & fame, a profess love fi man who no want u, krystal go chuck off dung a waterfront wit u stale pussy, u claim say u achieve but girl a dun body beenie a u last chance, get a life.

5. One ting mi know dis tasteless weird dressing 62 year old lady a keep him inna di spotlight doe. No offense to met but yuh man stawt loss it.

6. @meuhbusinesswitdemenuh u sound bitter and hurt tho!!! dwl dem always say empty barrell makes the most noise, cause clearly u know not one damn thing bout the girl… the girl stale old body have u raising up yuh blood pressure tho dwl go one side wid yuh half sided story weh yuh read bout, carry on beenie personal banker cause u seem to know how his expenses are distributed!! damn fool