him was a baby batty man – hahahah – his dad tried tho to make him into a man tho, but wen yuh born fi tek hood nuttun caaah stop it – sometimes the old breda, cousins and family frens be fucking and molesting lil boys a Jamaica, but the boys usually never told – still watch dem Jamaica nuh change – DONT not let boys around older Jamaican guys even if dem have baby madda and shoot people some a dem a child predator . most Jamaican men suffers from sex addiction without knowing dem called them self galis….. just saying – we love you Kymaly
Him father instill battyism inna him. cant have u son a do female behaviour a put earring inna ears. da likkle simple act of putting in the ring inna him ears make him feel like him a gyal. Raise boy like bloodclaat boy.
Ok, that explains a lot.
Like father like son. UGLY! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :hoax2 :hoax2 :hoax2
him was a baby batty man – hahahah – his dad tried tho to make him into a man tho, but wen yuh born fi tek hood nuttun caaah stop it – sometimes the old breda, cousins and family frens be fucking and molesting lil boys a Jamaica, but the boys usually never told – still watch dem Jamaica nuh change – DONT not let boys around older Jamaican guys even if dem have baby madda and shoot people some a dem a child predator . most Jamaican men suffers from sex addiction without knowing dem called them self galis….. just saying – we love you Kymaly
Exposed from him a little boy and been a get fuck by badman.
LOY dance that ?
Unmu cant behave.. weh him babywhale MUMMA deh. Every one a dem RASS ugly
Little inner city boy dancing In a circle of men for their approval :cystg :siul Hmmmmm
Him father instill battyism inna him. cant have u son a do female behaviour a put earring inna ears. da likkle simple act of putting in the ring inna him ears make him feel like him a gyal. Raise boy like bloodclaat boy.
Willy haggart use to fuck the whole a them *** me see with him a him daddy train him