LASHED

26 thoughts on “LASHED

1. Good morning met.. that’s Sean sharp babymother in philly.. donte the little boy with the biggest service hood in philly big sister..kimone swear she’s the hottest thing since slice bread.

2. So Janique did this because the girl take away har babyfada/husband clean clean after Janique marry him and give him green card.

3. Dat nuh look good can see seh dem uncumfatable she naw see good from she put dem on check har is a f**king weirdo.

4. Is attention Kimone a look like always. She is known to be a tekka. she take any and everybody once dem popular are she hear dem have a Change.
    She did a hide and tek har baby fadda fren SHawn Sharpe and him breed har and diss har. YOu think that woulda cool har . Now she runn go tekk Jigga and now Janike husband. Gal need fi put har pumpum pon a leash cause she jusst a fukk fi nothing. just hype and har name call up. Shawn say him no memma breeding har.lol.

5. Look good again good people. .I swear the left lashes dip inna her cup of liquor! !watch n see she a bat n flash off the juice shortly thereafter! !!

6. Kimone really seeking attention ! From she an r pop dung crew drop off the radar, she a try real hard fi get mention ! Bitch bye , you look so damn stupid ! And a next thing stop wearing your clothes on the wrong side like the poppy show Man weh u a tek, it doe look good :alay :alay

7. Kim please to stop say Janike put you over here. Everybody a laugh from them see the yeye lash. Di girl no fraid fi pop u ass and send you back pon the wutlisss plane to you yawd way you cah go. As far as me see,cause I know them personally the gal left the man and divorce him. He was stalking her, him still can’t get over her. He has to settle for you because she nah look pan him. Him head fava the Monster man big and empty. Telll dat country boy go learn some new words and a better style a dressing cause him nah cut no dash. Gwan fukk wid the girl until she gi you way you a look far. The gal have har priorities in order, something you don’t and you a walk and a fukk dung the place from state to state and still cah show nothing. You fava Olive when Popeye juss start feed har. You and your sister have friendly Pumpum. Kad go breed fi har dead fren man and you love sleep wid your man fren dem. Me naww say gal no fi fukk but unuh juss fukk cause unh love fukk. At least unuh fi fukk fi something man. Your bredda is a next one, but at least him fukk fi something cause him hood get him green cyaad and clothes and boot.

8. Yardie yuh fi cool enuh. . . runs to watch video again. Lol. When trying to be different goes wrong.

9. I AGREE WHEN TRYIN 2 BE DIFFERENT REALLY BLOODCLATTE GONE WRONG, AND WHO DI F**K TELL DEM WEARING CLOTHES PON DI WRONGSIDE LOOK GOOD. WASN’T THAT ONE A DEM RAPPER YOUTH STYLE FROM 19 O LONG KRISS CROSS MEK U WANNA JUMP JUMP MI AFFI LAUGH.

10. You know Janique personally but you can’t spell her name? Or is it you Janique trying to pretend it’s not you so you spell the name wrong on purpose?. Either way, Why on earth would you call someone olive knowing that you and them are the same? Janique you are like 80lbs. And yu have a nerve calling someone a whole when yu walk n f**k through Philadelphia like dog. Bout have priorities in order. Didn’t you recently get put out and lose your job? When did you divorce? Janique di way how you stress ova dock mi think yu did ago kill yu self. Stop fronting

1. iF YOU KNOW DI GAL FUKK DUNG THE WHOLE A pHILADELPHIA LIKE DOG, WHY Would you go and fukk behind har? thats is why AIDS spread and all ova Philly. Kimone which priority you have together when your SOns are all over the world? You and Janike sic stomucck cause Doc no look good much less worth warring ova. him need fi go born ova wid him whaaf dog head. yes me know janike personally and me see him Mr Doc a war har chu she been wah leff him. Ask Doc why him always a war di girl since him no want har? Kimone you is a bl88claat ediot if you meck ur man leave ur house go meet him wife a airport fi go pon vacation. clown adi year you are.
      yOU USE TO LAUGH UP WID JANIKE AND NOW You run go help har wid har husband. chu you miserable you want everybody miserable like you and you hole. go and find a responsible man to be a father to your boys and stop bed hopping, i mean cock up and fukk every where.

11. Janique when did you divorce doc? Yu nuh just pay fi you and him guh pon vacation and him wouldn’t even look pon yu? A Kim yard him leff from and meet yu at di airport. Di man left before him even get green card

12. When was doc ever cussing Janique for her front? Di only time doc guh round Janique is when it’s close to dem time fi guh in to di people dem, bout you know Janique personally. Then I guess you should know how dock walk n class class har up and all she do is bawl like a fool. Gal a clown. Kim send him gwaan yes him wife a fix him inna foreign fi u get him. Tek a gal man and so what? Yu sound hurt. Kim nuh tek gal man she tek ova. Di man a get papers from Janique and all ova Kim inna every party all a suck out tongue and every day Janique deh pon social media a throw words all when she deh pon so called Vacation. If your so happy how do you find time sweety? Den yu run come back like dummy of the year inna picture wid doc. You are the weakest link “good bye”. Kim mi neva know yu front mean so much yo suh much people, TEK WHO YU WANT.

13. Poor Kim you mean to tell me that the man she always a lick like frighten idiot in every picture is somebody husband? Kumone you cursed!! You Chas’s Jigga for years and him don’t acknowledge now you go pick up man where every pick he look like he waan run from your tongue and it’s somebody husband you pose up with? So let me guess you haffi mind him too? You shoulda come out of people party and go beat yourself. And please to tell that man to stay out my inbox! Not interested! Plus why he wear his clothes inside out?

14. Kim I don’t know where to start with u, you claim seh you is a businesswoman but boo u have wayyyyyyy too much time on your hands fi a mess with this fool fool country boy. Him nuh mek it at all better u did f**k him and hide but nooo u finally get a man so the world had to know. Did u move out of your mothers basement as yet??? The whole a marleen kids still live at home and rome the street like dawg how onuh do it? the most unsided down man in philly belongs to kim tsk tsk.

15. Di man tell Kim is papers alone him want from Janike and that’s obviously true. A Janike run guh breed and him seh it woulda look good fi him thing suh him run wid it. Not even a real baby shower she get. Janike u know is true. Yu did so frighten ova dok yu married him inna less than a month

1. So she breed herself? I know nuff man weh say they married for papers but don’t sleep with or turn it into a family. Kimone the way you gwan like you hot I would expect you to find a hot single man! Especially after jigga you drop off even more my girl. If saying he married for papers make you feel better about licking all over a married man than go for itt Hun. Philly small and sad hot gal wouldn’t even look pon that yute!

16. Anybody can f**k and breed. But do di man want dem? Doc neva post Yanike pon him fb him neva Eva claim har. She always a talk bout husband husband like she frighten. She can’t keep a man fi a year fi a young gal! Yanike yu sad bad.

17. Kim u unfair very unfair when the gal from sunday best married your brother for papers it was ok with you. a you same one say she run go breed and your brother don’t want her.y’all love use people but what gos around comes around.