Met, seh wah? U lie, girl can’t spell she still a live innah di pass cazzen seh ebry ting she write is in past tense..poored tinged. Reply
Guest who is the father….lawks…everytime i see these people write on social media i think its a good idea to offer my services as an editor. most people went to school but clearly annuh ebreybody learn…. Reply
Gyal a waan piece a poka player. Look like shi know KennyRogers song, di Gambla word fi word. All I can say is, Rass. Reply
“LET THE GAMES BEGAN”–V Stiviano. This old man cocky wart did not breed if she harself is of the same gender. Reply
What a piece a mixing lol shi know wah she a do.. Met mi loike di new color
Seeking more attention, maybe is a dog or puss she a talk bout. kmdt
Met, seh wah? U lie, girl can’t spell she still a live innah di pass cazzen seh ebry ting she write is in past tense..poored tinged.
remember buddy is har specialty she dont need no grammar class foh dat :hammer
U knowed u right Met, u are so-ed righted, don’t know a wah mi did a thought…dwl
Guest who is the father….lawks…everytime i see these people write on social media i think its a good idea to offer my services as an editor. most people went to school but clearly annuh ebreybody learn….
it look like english is her 100th language…can you GUEST who is the father have mi weak
Gyal a waan piece a poka player. Look like shi know KennyRogers song, di Gambla word fi word. All I can say is, Rass.
She betta mek sure dis a di man own mek di whole a we drop dung one time
“LET THE GAMES BEGAN”–V Stiviano. This old man cocky wart did not breed if she harself is of the same gender.