HEY MI NEVA KNOW A SEH A SO LEXUS LIE AND WICKED NO MAN! LEXUS KNOW FI STARTERS HIM WUDDEN WORK FI 1500 BUT HIM SEH YES AND TEK DI DATE WID DI MAN FI DO HIM PARTY A LA……….KNOWING DAMN WELL HIM DONT HAVE NO VISA AND DEN PRETEND LIKE EMBASSY A GI HIM PROBLEM…MEK DI MAN ALL BOOK HIM PLANE TICKET PUT CREDIT PAN YUH PHONE! YOW LEXUS YUH COLD LIKE ICE
11 thoughts on “LEXUS YUH KNOW YUH CANNOT TRAVEL WHY YUH TEK DI MAN MONEY?”
Lexus mi naw lie…..yuh sound like a real teefin ghetto gyal (nutten nuh wrong wid ghetto suh uno nuh cuss mi) ….. but him sound like one a dem gyal deh who a try rob a man smartly. (She a ek him money an promise him pumpum dat she know she not giving him). Dwll. Lexus mi lose offa yuh cause mi like yuh. Yuh seem cool. This is what you call receiptttttttsssss.
The gist of di whole thing is that Lexus just like Mr.Vegas are National disgrace n laughing stocks constantly dragging down Dancehall good legacy with them antics.Then ketch the part that mek mi drop buff a grung spread out…Lexus saying a monkey money di $1500 so much so him nuh want a soul know him scraping fi it.All a tell di yute fi lie dat a $6000 him charge,yet him can’t find di first $1 fi send back di yute!!!
Now hear di part that mek mi kaint get up off di floor n mek mi a ROTFL … Lexus tell di yute him a guh do him hair a morning,mussi fi dig out more money,but never in my life have I heard a man saying him a guh do him hair ,much less tell a next man dat!!!Lexus we the ppl done done dun with yuh,we see pass nuff phuckery with u but not this wickedness,no more,retire already!!
Lexus stop fly long time. Him deh a Jamaica look like a bum when yuh see him a street. Him need help!!! Nutten nah gwan fi him. He’s a perfect example of an artiste who nuh mek future plans. Him tek di man money knowing him cyan fly and worse cyan pay it back.
Lexus was charged for rape in USA a while back. I’m sure his Visa was revoked. He’s a scammer. Let him give you back your money. He knows that he cannot travel to the USA & still take your money.
Real Talk, mi follow Lexxus on instagram and i am very disappointed. He has not aged well at all. But worse, everybody uses insta to hype up their lives, but when lex posts a very very rare performance clip, it looks like he is performing at some corner league football event. Some old board stage with maybe two light. Then at other times, his post is just his face, with the word “sup”. So much nutten nah gwaan fi lex that not even insta can help him. 😡
Hello everyone, I am the promoter that booked Lexus for the October 20th dance. Na lie this was the last thing I wanted to do and never thought it would have come to this. When me and Lexus talked on the phone, the man was so convincing. The man tell me him good to fly and how him a move go Atlanta in June. My wife tell me she didn’t think he can travel because the rape charges and I tell her nothing doe go Suh, because Lexus say everything was good. I am a man of my word, so I try to take people for their word, which was a mistake on my part. I probably should have done more research, but like I say I took him for his word. Lesson learned though. It wasn’t until after I send deposit, buy plane ticket and book hotel, Lexus reveal to me him having Visa problem. Even after him claim to be having Visa problem, he kept telling me him ting will come through any day now. I listen to him and believe him up until the last day before the event I realized I was scammed and that Lexus wasn’t going to come. The plane ticket go to waste because the ticket I found out was a restricted ticket and could not be changed or refunded. I constantly called the man asking him to refund my deposit and plane ticket money and he keep on promising to send me money and don’t send it. Now he completely ignoring my calls and messages, which resulted in me now outing him to di world.
A suh ppl get fucked up yeah! Big tinking lexxus send back di money yuh dutty bungle yuh. A betta yuh did seh yuh know seh mi cyaaah move but mi can duh some promo adds fi yuh an still mek a money him wicked eeh!!! meeda affi mek some man bax bax yuh up yuh too wicked lesson hudda affi learn from dis like a school yuh deh.
Lexus mi naw lie…..yuh sound like a real teefin ghetto gyal (nutten nuh wrong wid ghetto suh uno nuh cuss mi) ….. but him sound like one a dem gyal deh who a try rob a man smartly. (She a ek him money an promise him pumpum dat she know she not giving him). Dwll. Lexus mi lose offa yuh cause mi like yuh. Yuh seem cool. This is what you call receiptttttttsssss.
The gist of di whole thing is that Lexus just like Mr.Vegas are National disgrace n laughing stocks constantly dragging down Dancehall good legacy with them antics.Then ketch the part that mek mi drop buff a grung spread out…Lexus saying a monkey money di $1500 so much so him nuh want a soul know him scraping fi it.All a tell di yute fi lie dat a $6000 him charge,yet him can’t find di first $1 fi send back di yute!!!
Now hear di part that mek mi kaint get up off di floor n mek mi a ROTFL … Lexus tell di yute him a guh do him hair a morning,mussi fi dig out more money,but never in my life have I heard a man saying him a guh do him hair ,much less tell a next man dat!!!Lexus we the ppl done done dun with yuh,we see pass nuff phuckery with u but not this wickedness,no more,retire already!!
#drop
Wicked lie and thief!! Send back the man money lexsuck
Lexus stop fly long time. Him deh a Jamaica look like a bum when yuh see him a street. Him need help!!! Nutten nah gwan fi him. He’s a perfect example of an artiste who nuh mek future plans. Him tek di man money knowing him cyan fly and worse cyan pay it back.
Lexus was charged for rape in USA a while back. I’m sure his Visa was revoked. He’s a scammer. Let him give you back your money. He knows that he cannot travel to the USA & still take your money.
Real Talk, mi follow Lexxus on instagram and i am very disappointed. He has not aged well at all. But worse, everybody uses insta to hype up their lives, but when lex posts a very very rare performance clip, it looks like he is performing at some corner league football event. Some old board stage with maybe two light. Then at other times, his post is just his face, with the word “sup”. So much nutten nah gwaan fi lex that not even insta can help him. 😡
Hello everyone, I am the promoter that booked Lexus for the October 20th dance. Na lie this was the last thing I wanted to do and never thought it would have come to this. When me and Lexus talked on the phone, the man was so convincing. The man tell me him good to fly and how him a move go Atlanta in June. My wife tell me she didn’t think he can travel because the rape charges and I tell her nothing doe go Suh, because Lexus say everything was good. I am a man of my word, so I try to take people for their word, which was a mistake on my part. I probably should have done more research, but like I say I took him for his word. Lesson learned though. It wasn’t until after I send deposit, buy plane ticket and book hotel, Lexus reveal to me him having Visa problem. Even after him claim to be having Visa problem, he kept telling me him ting will come through any day now. I listen to him and believe him up until the last day before the event I realized I was scammed and that Lexus wasn’t going to come. The plane ticket go to waste because the ticket I found out was a restricted ticket and could not be changed or refunded. I constantly called the man asking him to refund my deposit and plane ticket money and he keep on promising to send me money and don’t send it. Now he completely ignoring my calls and messages, which resulted in me now outing him to di world.
Report him clot to the embassy in Jamaica and make sure him never fly out again. Ole crosses boy.
Wow! This is sad, I’m sorry this happened to you.
A suh ppl get fucked up yeah! Big tinking lexxus send back di money yuh dutty bungle yuh. A betta yuh did seh yuh know seh mi cyaaah move but mi can duh some promo adds fi yuh an still mek a money him wicked eeh!!! meeda affi mek some man bax bax yuh up yuh too wicked lesson hudda affi learn from dis like a school yuh deh.