All weh a gwan a nasty ven him a talk this dirty big woman weh live ina the ppl thwm basement wont go look a life she got big kids someone send me her daughter info plz let me get to her because its plain ven didn’t get no attention grown up ven we sick kf you go and hide your old ras
At least him nu post dolly butt hole as he did vens….keep that in mind ven…he disrespected you far worse than he did dolly. Before yuh mind yuh business and continue mix the cancer cream, you a follow and like.
Well dem seh empty barrel mek di most noise! Yuh fi tek yuh owna advice Kwesi confused! Yuh nuh fi diss up di girl
Yo breed ar she fi carry har Pitney BE A MAN AN GET YO LIFE TOGETHER AND PREPARE TO BE A FATHER FISHERMAN!
So I’m confuse who dolly a pregnant fah kwesi r Raja, cuz mi nah understand cuz that’s a big add belly, so if a raja she did a f**k him longtime before she and Kwesi left the no say, these social media hype gyal yah
The battyman she did deh wid f**k kwesi to dem did do 3 some ven cah argue wid nobody ven that need to clean her house cah inna argruement wid nuh body
Jesus have mercy is who this little scarecrow dissing like that ????? Can’t ven Wey them two sweet sweet together in July.
Met dolly an raja mad kwesi lmao the boy all In his feelings a write up pure things
All weh a gwan a nasty ven him a talk this dirty big woman weh live ina the ppl thwm basement wont go look a life she got big kids someone send me her daughter info plz let me get to her because its plain ven didn’t get no attention grown up ven we sick kf you go and hide your old ras
At least him nu post dolly butt hole as he did vens….keep that in mind ven…he disrespected you far worse than he did dolly. Before yuh mind yuh business and continue mix the cancer cream, you a follow and like.
Kwesi is mad at Dolly for messing wit Raja and going under him pics. Dats why him call har groupie.
Well dem seh empty barrel mek di most noise! Yuh fi tek yuh owna advice Kwesi confused! Yuh nuh fi diss up di girl
Yo breed ar she fi carry har Pitney BE A MAN AN GET YO LIFE TOGETHER AND PREPARE TO BE A FATHER FISHERMAN!
Nasty Ven take NOTES just wait till this he she Kwesi ready fi class yuh dutty old hairy batty bloodclaat him ready fi start now
This post isn’t for ven
So I’m confuse who dolly a pregnant fah kwesi r Raja, cuz mi nah understand cuz that’s a big add belly, so if a raja she did a f**k him longtime before she and Kwesi left the no say, these social media hype gyal yah
The battyman she did deh wid f**k kwesi to dem did do 3 some ven cah argue wid nobody ven that need to clean her house cah inna argruement wid nuh body
BUT IM SERIOUSLY CONFUSED WASNT VEN KWESI OMAN