LOOKING NOTICE

Gm…Pls inform @Kadzi_Porter, sey she fi stop d damn noise a go sort out her cayliss life…If she neva had a problem she wudnt address it, not a soul hating on this whore…All har mada shame a har…She a d smallest gal pickney fi har mada and she’s so classless…She only can stunt pon IG….Poor gurl

6 thoughts on “LOOKING NOTICE

1. Same way mi gal. Mi si dem ova yah wey day a talk bout yu teeth. Nuh matta how someone seems confident, there is so much an no more dem can tek.

2. but on a serious note thou those jack up grills need to be fix save some of the partying and clothes money any buy good grills put in your head

3. Maybe this is her way of getting one of her Boops dem to upfront he money to remove the “baby teeth” as she call them or double row. It still gonna need braces to even out the spaces and sort out the alignment

4. Dem really post this annoy IG whore…kmt…She need fi go get a life and stop living a lie…Why dem likkle whore yah cum pon IG a behave like dem a summady and dem clean up all ova JA…D man dem wey she a tek just want a 1 or 2 fuk and that’s it or give har a pass fi a party…Nuh man naah invest ina she…Such a shame.

5. Bloodclaat everyday dis gal post and hash tag bout teeth . Me no follow dem sand fly yah ..but my goodness gal , if it neva dida badda u u wouldn’t address it so much .

6. Exactly, if it neva did a bother her, she wudnt address it…She need a life tho…I feel sorry for her…She’s annoying…Poor likkle gal behave like a neva see come see. Har muma shame a har