MAID OF HONOR NOW TEKKING DI HUSBAND

So this girl name simone salmon aka sweet so call me suga tek har friend husband met u know di gyal was even maid of honor at the girl wedding n get engaged at the girl wedding. The girl come down come keep party fi har husband march 24th and guh up back April 1st and as di gyal lef shi tek di gyal man

Open supulca p**y suga yuh fi stop it stop walk n f**k all bout n guh pay di people dem them money weh yuh barrow cause the gyal aguh sue yuh fi har money yuh tek di gyal bloodclaat husband affta di gyal mek yuh can travel back n forth memba yuh did stuck inna merica n cant move cause nuh man neva waah yuh a di gyal help yuh n a dis yuh duh tu har u want likkle rat poison

27 thoughts on “MAID OF HONOR NOW TEKKING DI HUSBAND

1. And him wont stop bunning the wife, you see how him young and fresh and she much older than him, these women never learn….always come Jamaica come married themselves into a life a bun and disrespect!

2. THE MAD DID OBVIOUSLY UP FOR THE TEKKING… IF SHE NEVER TEK DI HUSBAND SOMEONE ELSE WOULD HAVE… HATE WHEN UNNU WRITE AND NAW GI THE MAN THE CROSS FI BARE TUH… DI TWO AH DEM DUTTY & WRONG!!!

1. Not a thing wrong with going to your homeland and a go marry a man of your nationality.

The problem is the TYPE of careliss joncrow dem go tek. Jamaica FULL of hardworking ambitious men. Nuff a dem women here a look people sons fi tun dem yard boi fi greencard. Dem nah look men of substance si dem get whey de duck get.

Brides maid you violate…or you and de boy a f”ck long time? Senda yu and wife jus a know 😀 😀

3. This is velly velly bad,probably the worst case of tekking I’ve seen on here.While I’ve never called for violence against mateys,this particular instance I strongly believe wifey fi claat har inna her throat!

4. Divorce your husband and tek back the greencard and leave him to the maid of honor. If he didn’t want to be taken him wouldn’t get tekk.

5. Dis slut a trinity road inna porus gal cum from she a dog b4 she guh foreign. all de next cousin did married to an she fuk him to!! Dem set har suh she fuk gal more dan how she fuk man!! Demon dat bc
    Boi a dog shit to but dem day aguh cum!!

6. Then tafara wright everybody know a you do this, you fool sah how did those pictures get on pinkwall. I know hurting inside but if it wasn’t her it would be a next woman. Didn’t he also get a child while you guys married? you should’ve put that up too, now she’s famous. Suga you make pinkwall you famous mi gal go through wid you good body.

7. Tafara Wright everybody now knows you made this post how did those pictures get on pinkwall?? I know you’re hurting but if it wasn’t her it would be some other woman. Didn’t your husband also got a child during the year you guys married? Thought you would’ve posted that too. Suga you make pinkwall you famous mi gal go through wid you good body.

1. Dat gal breed b4 mi Fren and him start chat much less married!suh get yuh facts an cum again!! ..dat bitch was not a Fren.. but she ave mi an nuff more..She nuh haffi put har hand inna dis nuh day! Wutless boi and supulka hole gal! Unuh gweh!

8. An hunnu nuh beat out har nastiness???? Some a hunnu fi get bun, cheese, milk and belch cause mi know seh man deh a farrin… Hunnu too waah help married man fi bring dem up.

9. Boi oh boi that’s why mi no trust gal, mi a friend’s wid both a dem so mek mi talk wah mi know two a dem a suck each other yes. Tafara carry suga go Jamaica fi do threesome wid de husband but suga never know that was the plan so suga say no to de threesome and f**k de man pon her own but sender hear yah a longtime suga and the husband a f**k uh know late.

10. Wife if a you send in diss you sound bitter every man have a right fi change him mind, he was never your husband full time you stop call the girl name now is what husband make up him mind bout who him want go one side an bill

11. Must be a reason why the husband left him wife for the maid of honor sender you nah talk everything ohhh

12. Suga Suga mi nice clean friend if you mad taff one more time mi beat you. Go back a the precinct a yah so hot.

13. Yes a true bout the threesome tafara want threesome wid suga and the husband suga say no to it fi true she show me the whatsapp message them. Tafara you is no goodas cause you grind suga man too which is the husband cousin. Suga a longtime we tell you bout that gal tafara see where you reach now. This too shall pass

14. Many times we see wife put up mate on here mostly a just the mate picture them send in. In this case is the mate and the husband, it look like the husband choose the mate over the de wife why she put up both a dem

15. Dat gal breed b4 mi Fren and him start chat much less married!suh get yuh facts an cum again!! ..dat bitch was not a Fren.. but she ave mi an nuff more..She nuh haffi put har hand inna dis nuh day! Wutless boi and supulka hole gal! Unuh gweh!

16. Matthew 19:4-6, And He answered and said to them, ‘Have you not read that He who made themat the beginning “made them male and female,” and said, “For this reason a man shall leave his father and mother and be joined to his wife, and the two shall become one flesh”? So then, they are no longer two but one flesh. Therefore what God has joined together, let not man separate.
    This is sick in the sight of God

17. If suga did have supulka hole she wouldn’t take you friend man. Go back go do the maths a 1 year them married and the baby just born. No worry tafara wright will have her day in court. Friend like you hype her up but a she ago pay for this a America them live them know the law you don’t and right now suga have the law to back her. Tafara better have somebody fi watch the old people them because a press charge business this. Lock her up suga lock her up. You give way tafara wright and you nothing know bout she no affi have a hand in this I wouldn’t even highlight what made you give her away dunce

18. Yes tafara wright what god put together no man separate god never put you two together you meet the man on Facebook January and February you force married on the man not even a month fi get to know each other, who does that? A who no know Busta whoring gal from ova Waltham.

19. Why dem people look so familiar??Suga so wah happen to d ex soldier weh yuh mek lef him work aND wife (Norman).This too funny cause to how d whole Lotta a unu did a double date and all these things.Norman a good fi yuh lef good good kim fi this old slut!Nuh foreign yuh did wah reach n couldn’t wait.Fava ediat!Met more info coming just wait on it.

20. Boi Tafara it sticky. Fren him and file feem sed speed then after a month or two of submission. Pull the filling and f**ks him up. Him ago get ban fi a 10 yrs.